Bütçe
10.000 TL

ernydmr

Çalışkan
Son düzenleyen: Moderatör:
İçlerinden herhangi biriyle ilgili olumsuz deneyim yaşayan, artı-eksi yönlerini bilen varsa yorumlarını paylaşırlarsa çok sevinirim.
Philips modelini yeni sipariş ettim. @BerkayZ87 de öneriyor. Hafta bitmeden elime geçerse kesinlikle konuya deneyimimi paylaşacağım. Yenileme hızı ve fiyat performans olarak en mantıklı o görünüyor.

Philips modelini yeni sipariş ettim. @BerkayZ87 de öneriyor. Hafta bitmeden elime geçerse kesinlikle konuya deneyimimi paylaşacağım. Yenileme hızı ve fiyat performans olarak en mantıklı o görünüyor.
Ben de bu Philips'i almayı istiyorum ama alanların yorumlarda panelin çerçeve kısmından ışık sızdığına dair görseller var. Size gelecek ürünü merakla bekliyorum. Ürünle ilgili bir inceleme veya yorum falan yazarsanız lütfen etiketleyin beni.

Ben de bu Philips'i almayı istiyorum ama alanların yorumlarda panelin çerçeve kısmından ışık sızdığına dair görseller var. Size gelecek ürünü merakla bekliyorum. Ürünle ilgili bir inceleme veya yorum falan yazarsanız lütfen etiketleyin beni.

Işık sızması IPS'ler de normal diye biliyorum eğer dediğinizi anladıysam.

Işık sızması IPS'ler de normal diye biliyorum eğer dediğinizi anladıysam.
1772153822273.webp

Aoc q27g42xne al. Geçen bir kullanıcıya aldırdım. Siyahlardan çok memnun. Renk gamutu yüksek, kontrast oranı yüksek ve IPS glow yok.

Bu da aldırdığım kullanıcıdan ghosting testi:

Screenshot_20260227_003141_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

Bu da monitörden fotoğraf:

Screenshot_20260226_133918_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.webp

27m2n3501pa IPS glow: