TinerciYasin
Başarılı
Gündelik kullanım için R3 7320U fazlasıyla yeter. Üzerine 1 TB SSD var ve lenovo kalitesiyle.Daha iyi önerin varsa yazabilirsin, 10k ile en fazla bu alınıyor.
Gündelik kullanım için R3 7320U fazlasıyla yeter. Üzerine 1 TB SSD var ve lenovo kalitesiyle.Daha iyi önerin varsa yazabilirsin, 10k ile en fazla bu alınıyor.
Gündelik kullanım için R3 7320u fazlasıyla yeter. Üzerine 1 TB SSD var ve Lenovo kalitesiyle.
Oyun oynamıyacaksan iki işlemci arasında farkı hissetmessin bu işlemci sana yeter merak etme, hp de ısınma nedeniyle drop yersin bir kere al sağlam cihaz al, üzerine 1 tb ssd var.Bayağı arada kaldım, sistem olarak Lenovo daha iyi gibi ama hep daha güçlü.
Gündelik kullanım için R3 7320U fazlasıyla yeter. Üzerine 1 TB SSD var ve Lenovo kalitesiyle.
HP'nin yapacağı cihaza güvenmiyorum kalitesizlik akıyor burdan baktığında bile. Adam zaten oyun oynamayacak 10k bütçelik cihaz ile şimdi adama i9 14900K cihazmı önerelim yaniBiz 7520U'yu beğenmiyoruz, sen 7320U'lu alet öneriyorsun.
Ayrıca harici GPU'su olmayan cihazda ne ısınma sorunundan bahsediyorsun?
Lenovo'nun her ürünün kaliteli olacağı sonucuna nereden vardın?
HP'nin yapacağı cihaza güvenmiyorum kalitesizlik akıyor buradan baktığında bile. Adam zaten oyun oynamayacak 10k bütçelik cihaz ile şimdi adama i9 14900K cihazmı önerelim yani. Harici GPU olmayan cihazların bile 90 derecelerde çalışabildiğini unuttunuz galiba.
7000 serisi işlemcinin gücünü bilmiyosan bu benim sorunum değil, iki cihazdada cs oynayamazsın 30 fps anca haberin olsun. HP al da açarsın sonra forumda konunu fps drop diye neyse ben önerimi yaptım bundan sonrası beni alakadar etmez. HP printer üreticisi, ne anlar bilgisayar yapmaktan.Oyun CS harici oynamam zaten de, attığın sistem bayağı güçsüz gibi.
7000 serisi işlemcinin gücünü bilmiyorsan bu benim sorunum değil, iki cihazdada CS oynayamazsın 30 FPS anca haberin olsun.
Şu anki oyun CS:GO değil, CS2 hatırlatayım, oynayamazsın o cihazla.
bak bakalım oynayabiliyomuymuşsun, 50 FPS ile cs felan oynayamazsın. Sen vurana kadar adam seni çoktan vurmuş olur ve fps drobu köklersin.
Şu anki oyun CS:GO değil, CS2 hatırlatayım, oynayamazsın o cihazla.
Bak bakalım oynayabiliyormuymuşsun, 50 FPS ile CS falan oynayamazsın. Sen vurana kadar adam seni çoktan vurmuş olur ve FPS drobu köklersin.