Bütçe
10.000 TL

Shanverdy

Uzman
Arkadaşlar aklımda Exvega Andromeda 2024 modeli var, 2025 modeli de çıkmış ama ben 2024'ü daha şık buldum. Tabii kalitelerini karşılaştırma kısmında yetkin değilim yani çok bilgim yok. Exvega ile alakalı en büyük şüphem küçük sayılmayacak bir topluluğun "merdiven altı firma" diye adlandırması. Koltuğu ve markayı övenler içinse "Exvega'nın altında çalışanlar hesap açıp yazıyor" şeklinde ithamlarda bulunuyorlar. Merdiven altı denmesini Exvega markasının partnerlerinden dolayı çok saçma buldum; yani DC, WB, HBO gibi büyük markalar partner olarak yer alıyor sitelerinde. Yine de bir şey alırken böyle yorumlar görmenin nasıl bir şüphe uyandırdığını hepimiz biliyoruzdur sanırım. Ben yine sizlere danışmak istiyorum, var mıdır başka bir öneriniz? Yoksa koltuk seçimi güzel mi?

Boyum: 186 cm
Kilom: 80 kg

Daha iyi olur.
Ürünü inceledim evet haklısınız çok daha iyi duruyor. PttAVM üzerinde bayağı indirimli satılıyor oradan alsam problem çıkar mı bilginiz var mı? Daha önce hiç PttAVM üzerinden satın alım yapmadım.

Ürünü inceledim evet haklısınız çok daha iyi duruyor. PttAVM üzerinde bayağı indirimli satılıyor oradan alsam problem çıkar mı bilginiz var mı? Daha önce hiç PttAVM üzerinden satın alım yapmadım.

PttAVM'deki satıcıyı bilmiyorum ve PttAVM'ye hiç güvenmiyorum. Şahsen bu paraları vereceksem 1-2 bin daha fazla verir kendi sitesinden alırım kafam rahat olur.

PttAVM'deki satıcıyı bilmiyorum ve PttAVM'ye hiç güvenmiyorum. Şahsen bu paraları vereceksem 1-2 bin daha fazla verir kendi sitesinden alırım kafam rahat olur.
Çok sağ olun hocam. Öneriniz için teşekkür ediyorum, farklı bir öneri yapan olursa daha biraz daha bekleyip öyle satın alacağım.