Hakok

Başarılı
2. el dışında bir ihtimal yok zaten :). Malum sitede Param Güvende olsa yeter. 10.000'in üstüne çıkmam da pek mümkün değil maalesef.

Kasa eksik sadece eğer uyumlu bulabilirsem eklerim. Bütçeyi bir tık aşıyor ama güzel sistem. Bütçe için uygun değilse işlemciden kısabilirim.

Kasa eksik sadece eğer uyumlu bulabilirsem eklerim. Bütçeyi bir tık aşıyor ama güzel sistem.
Eklemeyi unutmuşum kasa benim için sorun değil hocam masa baya büyük, uzay montaj düşünüyordum. Hem kasaya da para harcamamış olurum. Herhangi bir eksisi olur mu?

Bir de toplam 15k'yı buluyor bu sistem. Bende de o kadar para yok.

Kasa eksik sadece eğer uyumlu bulabilirsem eklerim. Bütçeyi bir tık aşıyor ama güzel sistem. Bütçe için uygun değilse işlemciden kısabilirim.

15.647 TL yapıyor.

@Lock Up önerdiğin sistem fiyasko. Öncelikle 10K bütçe belirtmiş, 15K değil. Ayrıca 15K bütçesi olsa RX 6400 ekran kartı almak saçmalık, A750'li hazır sistemler geliyor bu fiyata. 3.500 TL'ye R5 5600 varken neden gidip 4.300 TL verip 5600X alsın? Aradaki performans farkı yok denecek kadar az bu iki işlemci arasında. 1.300 TL'ye 500 GB NVMe SSD alınıyor, gidip 1.700 TL'lik SATA SSD koymuşsun. Her yönden fiyasko, daha bir de kasa yok...

Bu sistem ne ya, yarmayın. Bedava versen kullanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Lock Up önerdiğin sistem fiyasko. Öncelikle 10K bütçe belirtmiş, 15K değil. Ayrıca 15K bütçesi olsa RX 6400 ekran kartı almak saçmalık, A750'li hazır sistemler geliyor bu fiyata. 3.500 TL'ye R5 5600 varken neden gidip 4.300 TL verip 5600X alsın? Aradaki performans farkı yok denecek kadar az bu iki işlemci arasında. 1.300 TL'ye 500 GB NVMe SSD alınıyor, gidip 1.700 TL'lik SATA SSD koymuşsun. Her yönden fiyasko, daha bir de kasa yok...
Hocam peki siz bir şeyler önerebilir misiniz?

Hocam peki siz bir şeyler önerebilir misiniz?
Hocam 2. el ilan önerisi yapma taraftarı değilim. R5 5500 & GTX 1660/S'li bir sistem toplayabilirsiniz diye düşünüyorum. Parça parça bakarsanız daha iyi olur bence, hazır sistemleri pahalıya satıyorlar genellikle.