Konu Başlıkları Gizle
Arkadaşlar selam.
Şu anda hâlihazırda Logitech G915 klavye kullanıyorum 4 yılı devirdik hatta. Ancak hem Türkçe klavye olmamasından, tuşların yavaş yavaş silinmesinden kaynaklı hem de sesinden biraz baymaya başladığımdan dolayı başka bir klavye daha alma kararı aldım. Özellikle kablosuz olması, Minimum %75 bir klavye olmali F tuslarina ihtiyacim var cunku, Türkçe olması ya da
Yurt dışında birçok ürün var ama malum günümüz gümrük koşullarından dolayı Türkiye'ye getirme sansımız yok.
Şu anda hâlihazırda Logitech G915 klavye kullanıyorum 4 yılı devirdik hatta. Ancak hem Türkçe klavye olmamasından, tuşların yavaş yavaş silinmesinden kaynaklı hem de sesinden biraz baymaya başladığımdan dolayı başka bir klavye daha alma kararı aldım. Özellikle kablosuz olması, Minimum %75 bir klavye olmali F tuslarina ihtiyacim var cunku, Türkçe olması ya da
https://wraithesports.com/products/wraith-turkce-keycap-seti
Gibi bir Türkçe keycap setinin uyumlu olması şart, Low profile olsa tadından yenmez ama high profile klavyeye de kabulüm. Ses olarak MCHOSE'nin hyacinth switchlerinin tarzında ki tok sesi olan klavyeleri önerirseniz çok sevinirim (şu anki clicky sesi yormaya başladı çünkü). MCHOSE'nin hyacinth Switch'i ile yukarıdaki linkte bulunan keycap seti uyumlu mu belki forumda bir bilen çıkar öyle bir durumda gaming.gen.tr vs. birkaç yerde MCHOSE ürünler satılıyor onlara yönelebilirim.Yurt dışında birçok ürün var ama malum günümüz gümrük koşullarından dolayı Türkiye'ye getirme sansımız yok.
Son düzenleme: