Arkadaşlar merhaba, internette gezinirken birkaç monitör gözüme takıldı. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Sistemim 2K’yı rahat destekleyebilir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, internette gezinirken birkaç monitör gözüme takıldı. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim? Sistemim 2K'yı rahat destekleyebilir.
İşlemci ve ekran kartınız nedir? FPS oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikayeli mi?
Şunu önereyim:Hocam sistemim bu genelde FPS fakat arada bir film dizi izlemek için hikayeli oyunlar oynamak içinde kullanıyorum ama %60'ı FPS oyunları diyebiliriz.
@michaelscofield, arkadaşın attığı Philips nasıl sence? Beyaz monitörler ilgimi çekiyor.
Hiçbir albenisi yok.Monster Aryond A27 V2 monitör alabilirsiniz. 1440p ve 180Hz destekli. Ben şahsen 6 aydır PS5 için kullanıyorum çok iyi bir monitör. Ghosting sorunu var diyorlar ama ben pek rahatsız olmadım gibi. Zaten OverDrive ayarları ile ghostingi minimuma indirebiliyorsunuz.
Şunu önereyim:
Sağlam bir model.
Hiçbir albenisi yok.
Fabrika hatalı ürün denk gelmez ise çıkarmaz, KTC'nin alt markası.Hocam ilk defa gördüm bu markayı sorun çıkarmaz değil mi uzun kullanımda.
Fabrika hatalı ürün denk gelmez ise çıkarmaz, Ktc'nin alt markası.