Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
@BerkayZ87 müsaitse yardımcı olur.
Ana monitör olarak kullanıcaksanız bütçeyi 1.000TL kadar arttırıp 27" G65B alabilirsiniz.Selam arkadaşlar. 10.000 TL civarı bütçem var. 1920x1080 çözünürlüğünde monitör almak istiyorum. Şimdilik AOC 25G4SXU monitörünü düşünüyorum. Sizin önerileriniz nedir?
- Makaleler
- 50
Kullanim amaci nedir?
Hocam evet ana monitör olarak kullanacağım fakat çözünürlüğün 1920x1080 kalmasını ve ekranın 23-25 inç civarlarında kalmasını tercih ederim çünkü şuanki monitörüm 2560x1440 çözünürlüğünde ve 27 inç ekranı var. Hem şuan sistemim 2560x1440 çözünürlüğünü pek kaldıramayabiliyor hem de 27 inç ekran aşırı büyük gelmeye başladı gözlerimi yoruyor.@BerkayZ87 müsaitse yardımcı olur.
Ana monitör olarak kullanıcaksanız bütçeyi 1.000TL kadar arttırıp 27" G65B alabilirsiniz.
Genel olarak oyun. Rekabetçi de oynuyorum hikayeli de oynuyorum yani oyun dışında niş bir kullanım amacım yok.
Şunu önerebilirim. 1080p için çok uçmaya gerek var mı tartışılır.
Değerli görüşleri için monitör adamı tekrar rahatsız edelim.
@BerkayZ87
@BerkayZ87
O zaman 180Hz sizi kesmeyebilir FPS oyunlarında.Genel olarak oyun. Rekabetçi de oynuyorum hikayeli de oynuyorum yani oyun dışında niş bir kullanım amacım yok.
Şimdiki monitörümü 2. el satıcağım için bütçe çok sorun değil benim için. O monitörü de görmüştüm o da güzel duruyo ama gerek 300 hz olması gerek pivot özelliği olması gibi faktörler 25G4SXU monitörüne itti beni. Dediğiniz gibi FPS oyunlar oynadığım için yenileme hızının yüksek olması güzel olur hocam.Şunu önerebilirim. 1080p için çok uçmaya gerek var mı tartışılır.
@BerkayZ87
O zaman 180Hz sizi kesmeyebilir FPS oyunlarında.
Şöyle bir incelemesini buldum.
Monitör adam müsait olduğunda benden daha fazla yardımcı olur.![]()
Teşekkürler hocam izlicem şimdi bu videoyu.