Yakınınız var ise öğrenci olan, onun bilgileriyle de satın alabilirsiniz. İlla ki vardır.İkinci monitörüm eski bir Curved VA panel monitör.
Öğrenci belgem yok işteLiseyi çoktan bitirdim, üniversite okumuyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Xbox 360E
Üstün
O zaman sıkıntı olacağı sanmam, yapıştır gitsin. @Max Caulfield
Max Caulfield
Üstün
Süt kardeşim üniversitede okuyor, evet. Ancak fatura da onun adına olacaksa direkt tam fiyattan almak daha iyi geliyor bana.Yakınınız var ise öğrenci olan, onun bilgileriyle de satın alabilirsiniz. İlla ki vardır.
Faturadaki isimi soyisimi farklı yapabiliyorsunuz. Zaten sadece T.C.'yi ve belgedeki kodu istiyor.Süt kardeşim üniversitede okuyor, evet. Ancak fatura da onun adına olacaksa direkt tam fiyattan almak daha iyi geliyor bana.
Üniversite öğrencisi olmanıza gerek yok, lisede oluyor.
Hatta sizin bile olmanıza gerek yok. Öğrenci olan kişinin belgesindeki barkod no ve TC'si yetiyor.
Max Caulfield
Üstün
Teşekkürler, hallettim bile.Üniversite öğrencisi olmanıza gerek yok, lisede oluyor.
Hatta sizin bile olmanıza gerek yok. Öğrenci olan kişinin belgesindeki barkod no ve TC'si yetiyor.
Yalnız G65B'nin iki farklı revizyon numarasına sahip modeli var. Biri LS27BG652EUXUF, diğeri ise LS27BG650EUXUF.
Bu iki sürümden hangisi daha iyidir?
Öğrenci indirimindeki LS27BG650EUXUF zaten hocam. Diğeri 32 inç.Teşekkürler, hallettim bile.
Yalnız G65B'nin iki farklı revizyon numarasına sahip modeli var. Biri LS27BG652EUXUF, diğeri ise LS27BG650EUXUF.
Bu iki sürümden hangisi daha iyidir?
Max Caulfield
Üstün
Emin misiniz hocam?Öğrenci indirimindeki LS27BG650EUXUF zaten hocam. Diğeri 32 inç.
İkisi de 27 inç gözüküyor.
Gördüm şimdi, G65B diye aratınca sadece 0 olan çıkmıştı.Emin misiniz hocam?
0 olan 2025'te üretilmiş. Daha yeni bir model sanırım, aynı gibi duruyor aslında ama.
Xbox 360E
Üstün
Biri QHD diğeri 2K hocam. Sizin istediğiniz 2K modeli.Emin misiniz hocam?