Bütçe
10000 TL

Murqin

Başarılı
Yer
N/A
Şu anki ana monitörümde ghosting probleminden muzdaribim, bütçem dahilinde ghosting problemi yaşamayacağım 27 inç monitör önerebilir misiniz?

Fiyatı düşmüşken çekin. 2000'e de oyun alırsınız.
Fiyatı normal zaten. 8i 10 yapıp geri 8e düşürmek fiyat düşmesi olmuyor.

Şu anki ana monitörümde ghosting probleminden muzdaribim, bütçem dahilinde ghosting problemi yaşamayacağım 27 inç monitör önerebilir misiniz?
Lenovo legion r27qe, philips evnia 27m2n5500, msi g274qpf e2, aoc q27g4x. Bu bütçedeki en iyi monitörler bunlar. Görüntü kalitesi olarak philips>lenovo=aoc>msi. Görüntü kalite sıralaması bu şekilde ama aralarında büyük farklar yok. Hatta bazı farkları fark edemezsin bile.

En ucuz olanı lenovo 7000TL. Ama kalite kontrol sıkıntısı var. Ben 5 tane aldım. Hepsinde ölü piksel vardı. Pes edip philips evnia 27m2n5500 aldım. Hepsiburada iade/değişim konusunda sorun çıkarmıyor.

İade/değişim ile uğraşmak istemezsen lenovoyu tercih etmemelisin. Ama teknoloji şans işi sana sorunsuz gelebilir

Fiyatı normal zaten. 8i 10 yapıp geri 8e düşürmek fiyat düşmesi olmuyor.

Lenovo legion r27qe, philips evnia 27m2n5500, msi g274qpf e2, aoc q27g4x. Bu bütçedeki en iyi monitörler bunlar. Görüntü kalitesi olarak philips>lenovo=aoc>msi. Görüntü kalite sıralaması bu şekilde ama aralarında büyük farklar yok. Hatta bazı farkları fark edemezsin bile.

En ucuz olanı lenovo 7000TL. Ama kalite kontrol sıkıntısı var. Ben 5 tane aldım. Hepsinde ölü piksel vardı. Pes edip philips evnia 27m2n5500 aldım. Hepsiburada iade/değişim konusunda sorun çıkarmıyor.

İade/değişim ile uğraşmak istemezsen lenovoyu tercih etmemelisin. Ama teknoloji şans işi sana sorunsuz gelebilir
Dell de kötü değil bu arada ama renk gamutu attığım monitörlere göre fark edilecek kadar düşük.
Bu attığım monitörlerin max ederi 9k.

Bütçem 10k ama şimdi param yok bıçağımı sattıktan sonra olacak bıçağın takas kısıtlamasının bitmesine 2 gün 14 saat var.

E2 ve siyah modeli ne gibi değişiklikler yaptılar bilmiyorum birkaç kez resmi satıcılarda stoğa girmişti fakat hemen bitti.
Aynı şekilde beyaz model de sürekli stoğa girip bitiyor ve tekrardan giriyor.
Attığınız sayfadaki ürün 2.el 1 adet ölü pixeli olduğunu belirtmişler. Şahsen çok sorun olmasada ben 2.el almak istemezdim.