KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 25 Kasım 2025 #11 BerkayZ87 dedi: @kaganaltug, masanizin olcusu nedir? Genişletmek için tıkla... 60x120 L masa kullanıyorum hocam. mete01 dedi: Hocam yemek masasında kullanıyorum yalan söylemeyeyim . İsterseniz fotoğraf ekleyeyim. Tabii biraz toplayıp. Genişletmek için tıkla... Lütfen yorulmayın hocam. Sadece yakın mesafede kimisi çok büyük diyor onun için sorayım dedim
BerkayZ87 dedi: @kaganaltug, masanizin olcusu nedir? Genişletmek için tıkla... 60x120 L masa kullanıyorum hocam. mete01 dedi: Hocam yemek masasında kullanıyorum yalan söylemeyeyim . İsterseniz fotoğraf ekleyeyim. Tabii biraz toplayıp. Genişletmek için tıkla... Lütfen yorulmayın hocam. Sadece yakın mesafede kimisi çok büyük diyor onun için sorayım dedim
mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.130 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 25 Kasım 2025 #12 kaganaltug dedi: 60x120 l masa kullanıyorum hocam. Lütfen yorulmayın hocam. Sadece yakın mesafede kimisi çok büyük diyor onun için sorayım dedim Genişletmek için tıkla... Dedikleri doğru hocam. Yakın mesafede ekranın tamamını görmek için gözünüzü bayağı hareket ettirmeniz gerekebiliyor. Ama oyun keyfi çok güzel. Değer.
kaganaltug dedi: 60x120 l masa kullanıyorum hocam. Lütfen yorulmayın hocam. Sadece yakın mesafede kimisi çok büyük diyor onun için sorayım dedim Genişletmek için tıkla... Dedikleri doğru hocam. Yakın mesafede ekranın tamamını görmek için gözünüzü bayağı hareket ettirmeniz gerekebiliyor. Ama oyun keyfi çok güzel. Değer.
KS KS kaganaltug Yetkin Katılım 8 Nisan 2024 Mesajlar 454 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 370 Yer Ankara 25 Kasım 2025 #13 mete01 dedi: Dedikleri doğru hocam. Yakın mesafede ekranın tamamını görmek için gözünüzü bayağı hareket ettirmeniz gerekebiliyor. Ama oyun keyfi çok güzel. Değer. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2025
mete01 dedi: Dedikleri doğru hocam. Yakın mesafede ekranın tamamını görmek için gözünüzü bayağı hareket ettirmeniz gerekebiliyor. Ama oyun keyfi çok güzel. Değer. Genişletmek için tıkla... Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba?
BerkayZ87 Seçkin Sosyal Locası Hatasız Çalışıyor Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 5.845 Makaleler 50 Çözümler 105 Beğeniler 10.536 25 Kasım 2025 #14 kaganaltug dedi: Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... M7 alacaksan 43" olanı al, diğerini boş ver. CU34G4 ile M7 arasından şunu al demem zor çünkü tamamen farklı iki monitör türü. Attığın H27F22'ye dair incelemeleri karıştırmadım, yorum yapmam yanlış olur ama bütçen varken böyle bir monitör almana gerek yok.
kaganaltug dedi: Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... M7 alacaksan 43" olanı al, diğerini boş ver. CU34G4 ile M7 arasından şunu al demem zor çünkü tamamen farklı iki monitör türü. Attığın H27F22'ye dair incelemeleri karıştırmadım, yorum yapmam yanlış olur ama bütçen varken böyle bir monitör almana gerek yok.
mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.130 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 26 Kasım 2025 #15 kaganaltug dedi: Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yine de 43 inç versiyonunu alırdım. Çalışırken yakından kullanıyorum sekmeleri biraz küçülterek. Oyun oynarken de koltuğa çekiliyorum. Benim için hem keyifli hem de verimli bir aygıt.
kaganaltug dedi: Hocam peki siz olsanız ne alırdınız? İş için de kullanacağım. 32 inç M7, 43 inç M7 ve AOC arasından hangisi? @BerkayZ87 hocam bir de bu model nasıl acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yine de 43 inç versiyonunu alırdım. Çalışırken yakından kullanıyorum sekmeleri biraz küçülterek. Oyun oynarken de koltuğa çekiliyorum. Benim için hem keyifli hem de verimli bir aygıt.