10.000 TL'ye akıllı saat önerisi

Bütçe
10.000 TL

mucoxx242

Çalışkan
Yer
İstanbul
Cihaz
Oppo Reno 11F 5G
Herkese merhaba. İlk defa gerçekten kaliteli ve beni uzun süre götürecek (3-4 sene), bir akıllı saat almak istiyorum. Aklıma direk Huawei geldi ama saatin çoğu özelliğini açmak için "VIP aylık ödeme yapmak gerekiyor" diye biliyorum.

Samsung Galaxy Watch alırsam internette herkes bataryasından çok şikayetçi. Sıfır, MediaMarkt gibi fiziki mağazalardan alacağım. Sizce hangi marka, model alabilirim?

Huawei GT 4 kullanıyorum ve çook memnunum. iPhone ile senkronizasyonu da son 1-2 ayda düzeltildi. Bazen iOS yazılımından dolayı bildirim gelmiyordu, o da çözülmüş. Şu an iPhone ile kusursuz çalışıyor ve hangi özelliğin WİP ile açıldığını ilk defa duydum açıkçası.

Şarjı 1-2 hafta gidiyor, 2. yılında olmasına rağmen. Onun dışında kadranları çok kaliteli, ekranı çizilmelere dayanıklı vs. Vs.

Sen Android kullandığın için mesaja yanıt verme gibi özellikleri de kullanabiliyorsun; biz Apple kullanıcılarında o yok mesela

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu VIP üyelik olayları ne peki beni bir aydınlatabilir misin? Mesela VIP alırsam neye sahip olurum almazsam tüm özellikleri kullanabilir miyim?

Huawei'in işletim sisteminden nefret ediyorum, uygulamaları aşırı dandik özellikle mağazası berbat. Apple kopyacıları. İndirimdeyken almıştım, cihaz iyi ama sistemini sevemedim.

Ben Size Amazfit Cheetah Round öneririm.

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Bu VIP üyelik olayları ne peki beni bir aydınlatabilir misin? Mesela VIP alırsam neye sahip olurum almazsam tüm özellikleri kullanabilir miyim?
Hocam aylık ödeme gibi değil, kardeşimde bazı temalar ve uygulamalar ücretli mesela, onlardır VIP dedikleri, tek seferlik ödeme ama öğeler aşırı kalitesiz.

Uygulamaya girdim ve WIP özelliği yok. Sadece diyet programı önerisi, müzik vs. gibi çok da önemli olmayan şeyler açılıyormuş.

Bir tek ücretli kadran sayısı fazla ama bunu eksi saymam; çünkü ücretsiz ve kaliteli kadran çok fazla var. Ücretliler de komik paralar zaten, 10-20 TL gibi.

Bende tam onu diyorum hocam mesela diyet şarkı v.b gibi olayları ben kullanmak istiyorum onun içinde aylık ödeme yapmak

Huawei Watch alın eğer uygulama mağazası sorun değilse (saatin içine yüklenen uygulamalardan bahsediyorum)
GT5 alabilirsiniz çok fazla para vermek zorunda değilsiniz işinizi görür.

Bende tam onu diyorum hocam mesela diyet şarkı v.b gibi olayları ben kullanmak istiyorum onun içinde aylık ödeme yapmak
Hocam, akıllı saat piyasasına çok hâkim değilim ama hangi saat diyet programı veriyor ya da saçma sapan melodileri alıp ne yapacaksınız ki? Bisiklet modu, koşu modu gibi özellikler falan WIP'e girmiyor. Yanlış anladınız sanırım; şarkı özelliği vs. WIP değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…