10.000 TL'ye akıllı saat önerisi

Bütçe
10.000 TL
Peki Samsung Galaxy watch için ne düşünüyorsunuz hocam?
İşlevseldir, telefon ile yaptığınız her şeyi yapabilirsiniz, Spotify, YouTube Music, tarayıcı işlevi vs. tamamen Android gibidir, sadece şarjı 2-3 gün gidiyor, sensörler aktif iken 1 gün gidiyor.

Ben yanlış anlamışım hocam kusura bakmayın.

Hocam, Balance modeli önceki söylediğiniz modelden daha iyi fakat bu markanın Xiaomi altyapısı sayesinde kaliteli kadran çeşitleri yok. 1000 TL'lik Çin malı akıllı saat kadranlarıyla dolu.

Hocam amazfite ben pek iyimser bakmıyorum ya. Samsung Galaxy watch almayı düşünüyorum ama batarya düşündürüyor işte.

Ben yanlış anlamışım hocam kusura bakmayın.

Estağfurullah hocam. Boş bir şey bu WIP ve WIP olduğunu 2 yıl sonra sizden öğrendim
Arayüz bu şekilde WIP'in:

Dosya Ekleri

• IMG_9408.webp
    567 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_9407.webp
    684,8 KB · Görüntüleme: 17
Hocam, Balance modeli önceki söylediğiniz modelden daha iyi fakat bu markanın Xiaomi altyapısı sayesinde kaliteli kadran çeşitleri yok. 1000 TL'lik Çin malı akıllı saat kadranlarıyla dolu.
Hocam Xiaomi değil Zepp altyapısını kullanıyor yalnız. Çook eskiden Xiaomi altyapısını kullanıyordu 2022-2023 gibi Zepp altyapısına geçtiler. Hatta AmazfitOS yerine artık ZeppOS kullanmaya başladılar. Zepp de yurtdışında bilinen ama ülkemizde pek bilinmeyen kaliteli giyilebilir cihaz üreticilerinden.

Eskiden Amazfit ve Mi Fitness kullanıyorlardı, artık Zepp'i kullanıyorlar.

Zepp şuan Xiaomi'nin ancak California'da kuruldu ve tamamen eski kurulduğu yoldan ilerliyorlar. Öyle dandik bir şey görmedim ben Zepp üzerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…