10.000 TL'ye akıllı saat önerisi

Bütçe
10.000 TL
Bildiğim kadarıyla yanlış olabilir ama Samsung saatlerde Apple saatler gibi farklı markalarda biraz bazı özellikleri kısıyor. Kesin bilgi değil, öyle duymuştum.

Doğrudur, hatta Xiaomi ve Samsung cihazlar bile birbirlerinde özelliklerinin çoğunu kullanamıyorlar. Samsung'da Xiaomi saat, Xiaomi'de Samsung saat kullanmak iyi değil.

Yapılacaksa aynı markanın ekosistemi yapılmalı bence.

Amazfit'in telefonu olmadığı için her markada tam yetki kullanılabiliyor mesela, o yönü bayağı iyi.

Hocam amazfitlere wear os gibi uygulama falan yüklenebiliyor mu?

Hocam amazfitlere wear os gibi uygulama falan yüklenebiliyor mu?
Yüklenebiliyor. Ayrıca resmi olmayan kaynaklardan da arayüz ve uygulama yüklenebilir.

Daha da iyisi, Amazfit saatleri bilgisayara bağlayarak veri aktarımı yapabilir hatta Custom ROM bile kurabilirsiniz, rehberim de vardı hatta ancak kablosuz yöntemdi benimki

Valla hocam akılı saat almayın o zaman

Ben direkt akıllı saat alınmasını tavsiye etmem görüntü açısından değil.

Hocam selam. Tekrar rahatsız ettimde kusura bakmayın. Türkiye'de amazfiti resmi olarak hangi mağazadan gidip alabilirim?

@Hans, @THE KEROXEA, hocalarım
Cevaplarınız için teşekkürler. Alacağım modeli buldum. Xiaomi watch 2 pro.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2026-05-09-09-44-50-95_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    732,1 KB · Görüntüleme: 27
Pro 2 modeli açıkçası iyi diye duymuştum fakat Xiaomi açıkçası bana güven vermiyor.
Huawei'e güvenip Xiaomi'ye güvenmemek de garipmiş doğrusu. Giyilebilir sağlık aygıtları sektörünün lideri Xiaomi. Huaei de Apple'ı kopyalayan replikacının teki.

Apple Watch ile Huawei Watch Fit 3 arasındaki farkı bulun bulabilirseniz ahahahahaaa adamlar iki tuş konumunu değiştirelim de sırıtmasın bile dememişler olduğu gibi çakmışlar AR-GE departmanı boşta duruyor herhalde bunların

Temalara ödeme yapmaktan iyidir hocam
Çok daha iyidir hocam işlevsiz bir sistem içi ödeme yapmak kadar saçma bir şey yok

Alacağım modeli buldum. Xiaomi watch 2 pro.
Ayrıca bu saat WearOS kullanıyor yani Android deneyimini yaşayacaksınız. Kıytırık Huawei'lere benzemez pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…