Evet, Xiaomi özellikle donanım konusunda bayağı iyi, zaten Xiaomi 3-4 sene önce WearOS'e geçti. Ondan önce saatleri zaten 1 ay pili dayanan cihazlar. Xiaomi de uzun pil ömrüne alışmış olmalı, WearOS için de cihaz bayağı optimize çalışıyor.
Apple Watch ile Huawei Watch Fit 3 arasındaki farkı bulun bulabilirseniz ahahahahaaa adamlar iki tuş konumunu değiştirelim de sırıtmasın bile dememişler olduğu gibi çakmışlar AR-GE departmanı boşta duruyor herhalde bunların
Samsung Watch 7 kullanıyorum, bataryası 2 gün gitmesi dışında bir sorun yok. Eğer Xiaomi'yi halen almadıysanız ve 2 günde bir sarj etmek sorun değilse tercih edebilirsiniz.
Samsung Watch 7 kullanıyorum, bataryası 2 gün gitmesi dışında bir sorun yok. Eğer Xiaomi'yi halen almadıysanız ve 2 günde bir sarj etmek sorun değilse tercih edebilirsiniz.
Bu tasarımı bir çok marka kullandı. Ayrıca Apple ile Google'ın bu modelleri yine çok benzer değil, Apple tek kamera kullanıyor, adanın içinde anakart var. Google oraya sensörleri, lensleri koymuş ve yer kaplıyor.
iPhone Air'i bir Google Pixel sanamazsın. Ancak Huawei Watch Fit 3'ü Apple Watch sanabilirsin. Aradaki fark bu.
Apple Watch ile Watch Fit 3'ü karşılaştırıyorum, mikrofon yeri, hoparlör deliği ve tuşlar bile tamamen aynı yerde, onu bile değiştirme zahmetine girmemişler. Deliklerin arasındaki milimetrik boşlukların bile mesafesi aynı
Normalde farklı markaların tasarımlarından esinlenilebilir problem yok, ama Huawei tak diye kopyala yapıştır yapıyor, Watch Fit 3'ü ilk kez gören arkadaşlarım "Apple Watch güzelmiş de sanki biraz köşeli gibi hangi modeli bu?" diye soruyordu