Bütçe
10.000 TL

Alessandro Del Piero

Başarılı
Kuzenim okul arkadaşından bir sistem aldı; kendi sistemini satarak benim tavsiyemle aldı diyebilirim.

Sistem Özellikleri:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
  • Ekran Kartı: Sapphire Nitro+ RX 580 8 GB
  • Anakart: ASUS Prime B450M-K
  • RAM: 16 GB (8 GB zaten elinde vardı, 8 GB da Crucial marka o sistemden geldi)
  • Depolama: 240 GB + 120 GB SATA SSD ve 1 TB HDD
  • Güç Kaynağı: Frisby 650W PSU

500W Aerocool Cylon PSU yetmedi, 12V kanalından 444W veriyordu fakat yetersiz olacağını düşünüp 650W Frisby'yi taktım. Bir süre bu "bomba" ile idare edecek. Sistemde M.2 SSD yok ama işlemci ve anakart bir tık hoşuma gitti. İleride "RX 9060 al, keyfine bak." dedim. M.2'yi de unutmaz inşallah.

Kuzenim okul arkadaşından bir sistem aldı; kendi sistemini satarak benim tavsiyemle aldı diyebilirim.

Sistem özellikleri:
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X.
  • Ekran kartı: Sapphire Nitro+ RX 580 8 GB.
  • Anakart: ASUS Prime B450M K
  • RAM: 16 GB (8 GB zaten elinde vardı, 8 GB da Crucial marka o sistemden geldi)
  • Depolama: 240 GB + 120 GB SATA SSD ve 1 TB HDD.
  • Güç kaynağı: Frisby 650W PSU.

500W Aerocool Cylon PSU yetmedi, 12v kanalından 444W veriyordu fakat yetersiz olacağını düşünüp 650W Frisby'yi taktım. Bir süre bu "bomba" ile idare edecek. Sistemde M.2 SSD yok ama işlemci ve anakart bir tık hoşuma gitti. İleride "RX 9060 al, keyfine bak." dedim. M.2'yi de unutmaz inşallah.

İyi gibi işlemci güzel ekran kartı eski biraz ama en azından Afox Turbox değil depolama güzel gibi M.2 olsa iyi olurdu kart olarak da ileride dediğin gibi güncelleyebilir.

Güç kaynağı inanılmaz leş. Onu hemen değiştirin bunu kullanmak için bir neden olmamalı. Resmen C4 bomba almışsınız. Onun dışında bu sistemden çok büyük oyunları oynamayı beklemeyin. Depolama alanı oldukça düşük, yetmeyebilir.

Frisby, Turbox gibi markaları inadına bağıra bağıra kullanmayın diye onlarca yerde söylüyorlar. Neden hala bu markayı tercih ediyorsunuz ki?

Keşke daha önce buraya konu açsaydınız, biz yardımcı olurduk.

Güç kaynağı inanılmaz leş. Onu hemen değiştirin bunu kullanmak için bir neden olmamalı. Resmen C4 bomba almışsınız. Onun dışında bu sistemden çok büyük oyunları oynamayı beklemeyin. Depolama alanı oldukça düşük, yetmeyebilir.

Frisby, Turbox gibi markaları inadına bağıra bağıra kullanmayın diye onlarca yerde söylüyorlar. Neden hala bu markayı tercih ediyorsunuz ki?

Keşke daha önce buraya konu açsaydınız, biz yardımcı olurduk.

Elimizde PSU yok 500W Cylon modeli 444W veriyor 12Vdan yetmedi sistem dondu kapandı değiştirdim düzeldi. En yakın zamanda değiştirecek.