Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Becks
Başarılı
Seiko iyidir üzmez.
- Makaleler
- 1
37 mm saat takarsa herhalde saatin kaç olduğunu görmek için mercek kullanması gerekecek.
Becks
Başarılı
37 mm saat takarsa herhalde saatin kaç olduğunu görmek için mercek kullanması gerekecek.
Çok iri birisi değilseniz 37 mm görünüş açısından zarif ve mükemmel durur ayrıca bende kullanıyorum ve saatin kaç olduğunu görebiliyorum gözlerinizde problem yoksa sorun teşkil etmez yani.
Çok iri birisi değilseniz 37 mm görünüş açısından zarif ve mükemmel durur ayrıca bende kullanıyorum ve saatin kaç olduğunu görebiliyorum gözlerinizde problem yoksa sorun teşkil etmez yani.
Bileklerim çok ince saatçilerde satılıyor mudur acaba.
Emre Human 6
Üstün
Saatçi bileğinize göre küçültüyor saati. Saatçiden almanız daha doğru olacaktır.Bileklerim çok ince saatçilerde satılıyor mudur acaba.
Becks
Başarılı
Bileklerim çok ince saatçilerde satılıyor mudur acaba.
Önce birkaç saatçi gezmeniz daha iyi olur bulamazsanız sipariş verirsiniz gelince saatciye gidip kolunuza göre ayar çektirirsiniz.
owyeah
Uzman
Bileği ince ise ne yapsın, omnitrix gibi mi olsun? Ayrıca 37 mm ile saatin kaç olduğu gayet net anlaşılır.37 mm saat takarsa herhalde saatin kaç olduğunu görmek için mercek kullanması gerekecek.
Becks
Başarılı
Bileği ince ise ne yapsın, omnitrix gibi mi olsun? Ayrıca 37 mm ile saatin kaç olduğu gayet net anlaşılır.
Yorum olsun boş olsun işte her konuda fikir sahibi olmasalar olmaz.
- Makaleler
- 1
Bileği ince ise ne yapsın, omnitrix gibi mi olsun? Ayrıca 37 mm ile saatin kaç olduğu gayet net anlaşılır.
Arkadaşın bileği inceymiş ama bilek ölçüsünü söylememiş. Sonuçta, 37 mm saat benim bileğimde bile bileklik gibi duruyor. Arkadaş bilek ölçüsünü belirtmediği için ben kendi bileğimden hesap ettim.Yorum olsun boş olsun işte her konuda fikir sahibi olmasalar olmaz.