Ywgizefe

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır aktif olarak iPhone 12 kullanıyorum. Pil sağlığım %87 olmasına rağmen günde 3 kere şarja takıyorum ve artık bundan bunalıyorum, telefonumu değiştirmek istiyorum. Telefoncu 20 bin TL civarı veririm dedi; muhtemelen ikinci elde daha yüksek fiyata satabilirim.

Benim için önemli olanlar:
batarya
kamerası çok kötü olmasın
kaba bir telefon olmasın

Arada bir PUBG vb. oyunlara giriyorum; oyunlarda kasma/donma yapmayacak bir model önerir misiniz?

Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır aktif olarak iPhone 12 kullanıyorum. Pil sağlığım %87 olmasına rağmen günde 3 kere şarja takıyorum ve artık bundan bunalıyorum, telefonumu değiştirmek istiyorum. Telefoncu 20 bin TL civarı veririm dedi; muhtemelen ikinci elde daha yüksek fiyata satabilirim.

Benim için önemli olanlar:
batarya
kamerası çok kötü olmasın
kaba bir telefon olmasın

Arada bir PUBG vb. oyunlara giriyorum; oyunlarda kasma/donma yapmayacak bir model önerir misiniz?

Başlığa göre cevaplarsam CMF Phone 1.
Eğer telefonu sattığınızdaki nakit + 10k ise S25 FE alabilirsin dediğin fiyata göre.

Isınma sorunu olan bir model onun dışında üzmez ama bütçeyi arttırmanız gerek bu bütçede istediğiniz özellikte telefon yok.

Batarya konusunda iPhone 12'den daha kötü. Konu sahibinin istediğini asla karşılamaz. Günde 4 kez taktığım oluyor. Bir de yurt dışı bankacılık yokmuş, o da önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımda nothing Phone 1 yurt dışı var. Daha dün Fut espor çekilişinden kulaklık çıktı, eğer onu satarsam bu modeli almayı düşünüyorum.

CMF Phone 1 daha iyi olur.
Nothing Phone 1'e göre malzemesi ekran çerçevesi ve kamerada eksiklikler olsa da,
CMF Phone 1 batarya işlemci verimliliği daha güncel yazılıma sahip.
Nothing 1 de bataryada üzer. Ayrıca çok eski model.

S22 dışında çok önerebilecek bir model yok IP12 rakip olarak.

CMF Phone 1 alacak ama düşüş yaşayacağını kabul edecek.