10.000 TL'ye batarya ve kamerası iyi telefon önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ywgizefe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 314
  • Etiketler Etiketler
    bin telefon

Ywgizefe

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,
3 yıldır aktif olarak iPhone 12 kullanıyorum. Pil sağlığım %87 olmasına rağmen günde 3 kere şarja takıyorum ve artık bundan bunalıyorum, telefonumu değiştirmek istiyorum. Telefoncu 20 bin TL civarı veririm dedi; muhtemelen ikinci elde daha yüksek fiyata satabilirim.

Benim için önemli olanlar:
batarya
kamerası çok kötü olmasın
kaba bir telefon olmasın

Arada bir PUBG vb. oyunlara giriyorum; oyunlarda kasma/donma yapmayacak bir model önerir misiniz?

Başlığa göre cevaplarsam CMF Phone 1.
Eğer telefonu sattığınızdaki nakit + 10k ise S25 FE alabilirsin dediğin fiyata göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığa göre cevaplarsam cmf Phone 1.
Eğer telefonu sattığınızdaki nakit + 10k ise S25 FE alabilirsin dediğin fiyata göre.

Aklımda nothing Phone 1 yurt dışı var. Daha dün Fut espor çekilişinden kulaklık çıktı, eğer onu satarsam bu modeli almayı düşünüyorum.

Batarya konusunda iPhone 12'den daha kötü. Konu sahibinin istediğini asla karşılamaz. Günde 4 kez taktığım oluyor.

S22 dışında çok önerebilecek bir model yok IP12 rakip olarak.

Aklımda nothing Phone 1 yurt dışı var. Daha dün Fut espor çekilişinden kulaklık çıktı, eğer onu satarsam bu modeli almayı düşünüyorum.

CMF Phone 1 daha iyi olur.
Nothing Phone 1'e göre malzemesi ekran çerçevesi ve kamerada eksiklikler olsa da,
CMF Phone 1 batarya işlemci verimliliği daha güncel yazılıma sahip.
Nothing 1 de bataryada üzer. Ayrıca çok eski model.

S22 dışında çok önerebilecek bir model yok IP12 rakip olarak.

CMF Phone 1 alacak ama düşüş yaşayacağını kabul edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…