Bütçe
10.000 TL
Makaleler
1
Yer
Ankara
Merhabalar,
8-9-10" minimum 90, tercihen 120 Hz üzeri tablet bakıyorum. Film izlemek, internette gezinmek vb. genel kullanacağım, oyun oynamayı çok düşünmüyorum. Küçük olması benim için önemli, genelde yatarak bir şeyler izlediğim için kocaman ekran istemiyorum, ekrana genelde yakından bakıyorum.

Benim için ekran kalitesi önemli, Widevine L1 sertifikası hayati, kalem desteği olursa belki ilerleyen dönemlerde çizim deneyebilirim. Korsan içerik de tükettiğim için maalesef Apple ürünleri kullanamam. 10.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

Merhaba,
8-9-10" minimum 90, tercihen 120 Hz üzeri tablet bakıyorum. Film izlemek, internette gezinmek vb. genel kullanacağım, oyun oynamayı çok düşünmüyorum. Küçük olması benim için önemli, genelde yatarak bir şeyler izlediğim için kocaman ekran istemiyorum, ekrana genelde yakından bakıyorum.

Benim için ekran kalitesi önemli, Widevine L1 sertifikası hayati, kalem desteği olursa belki ilerleyen dönemlerde çizim deneyebilirim. Korsan içerik de tükettiğim için maalesef Apple ürünleri kullanamam. 10.000 TL'ye kadar çıkabilirim.

10k ya 2.el bakabilirsin. Widevine L1 sertifikası var mı bilmiyorum ama varsa MatePad 11.5 bak. O fiyata küçük yüksek hzli kalem destekli tablet zor. Tab A9 serisi derdim ama kalem desteği yok. Çok zor bu bütçede.
Eğer küçük ekran ekranı kaliteki Widevine L1 var mı bilmiyorum kalem destekli günlük kullanıma ideal tablet 20kdan başlıyor.

Maalesef Türkiye'de öyle bir Android tablet yok. Ben çok aradım, bekledim ama çıkmadı.

Aradıklarınız iPad serisinde var, o da bütçeniz uygun değil. Ya da ekran boyut tercihinizi değiştirin. Bu mantıklı gibi.

Kalem şart ise Lenovo M11 serisine bakın.

Ya da bütçenin içinden geçerek buna bakabilirsiniz.

Hocam boyut önemli değilse Redmi önermem. MatePad en ideali. Lenovo M11 ise o bütçede Helio işlemci üzecektir.
Bütçenin içinden geçerek onu alması çok çok iyi olur. En iyisi o olur.

Merhabalar,

Apple'de korsan içerik oluyor zaten?

Kalem şart değil dostlar, sadece büyük bir artı olurdu benim için. Önceliğim ekran kalitesi ve boyut. Önerileriniz için teşekkür ederim ama 12" çok çok büyük olur benim için. Yine de değerlendireceğim

Bütçeyi de fiyat/performans dengesi göz önünde bulundurarak yükseltebilirim, sorun olmaz. Sadece 8k ya aldığım cihazın 144Hz ekranlısını 15k ya almayayım.

Normalde telefon alacaktım ama mantıklı cihaz bulamayınca tablet alıp telefonu alo için kullanayım dedim. Şimdiki duruma bakınca 20k tablete vermektense telefon almak daha mantıklı gözüküyor :rofl: :rofl:

Merhabalar,

İkinci el olur mu?