Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 10 Ekim 2025 #11 Kaandrick Lamar dedi: Pek düşünmüyorum hocam, öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Yani sıfır olarak bulmak çok zor. O yüzden ikinci el tek seçenek. İkinci el S9FE desem 11 inç. Yani bütçe her türlü artması lazım ne yazık ki. mete01 dedi: Apple'de korsan içerik oluyor zaten? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı yöntemse ne anlamı var.
Kaandrick Lamar dedi: Pek düşünmüyorum hocam, öneriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Yani sıfır olarak bulmak çok zor. O yüzden ikinci el tek seçenek. İkinci el S9FE desem 11 inç. Yani bütçe her türlü artması lazım ne yazık ki. mete01 dedi: Apple'de korsan içerik oluyor zaten? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı yöntemse ne anlamı var.
mete01 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.129 Çözümler 7 Beğeniler 1.335 10 Ekim 2025 #12 Asily dedi: Yani sıfır olarak bulmak çok zor. O yüzden ikinci el tek seçenek. İkinci el s9FE desem 11 inç. Yani bütçe her türlü artması lazım ne yazık ki. Garanti dışı yöntemse ne anlamı var. Genişletmek için tıkla... Be alaka. Hiç Apple bilmeden tüm mesajlarımı beğenme atıyorsunuz klasik Apple hateri aslında.
Asily dedi: Yani sıfır olarak bulmak çok zor. O yüzden ikinci el tek seçenek. İkinci el s9FE desem 11 inç. Yani bütçe her türlü artması lazım ne yazık ki. Garanti dışı yöntemse ne anlamı var. Genişletmek için tıkla... Be alaka. Hiç Apple bilmeden tüm mesajlarımı beğenme atıyorsunuz klasik Apple hateri aslında.
Asily Üstün Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 3.450 Makaleler 5 Çözümler 9 Beğeniler 1.773 Yer Karabük 10 Ekim 2025 #13 mete01 dedi: Be alaka. Hiç Apple bilmeden tüm mesajlarımı beğenme atıyorsunuz klasik Apple hateri aslında. Genişletmek için tıkla... Apple hateri olsam niye Apple kullanayım? Gerektiği yerde atıyorum öyle alakasız mesajlara değil.
mete01 dedi: Be alaka. Hiç Apple bilmeden tüm mesajlarımı beğenme atıyorsunuz klasik Apple hateri aslında. Genişletmek için tıkla... Apple hateri olsam niye Apple kullanayım? Gerektiği yerde atıyorum öyle alakasız mesajlara değil.