dursunduruyor

Becerikli
Merhaba,

1080P'de kullanmak üzere 255 Mm'yi geçmeyen 2 fanlı bir ekran kartı arıyorum. Sıfır veya 2. el olabilir. Gözüme RTX 4060'lar çarpıyor ama farklı tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Bütçem 10.000 TL'yi hiç geçemez çünkü hem kasa ve PSU'da biraz bütçemi aştım hem de genellikle FM, Cities Skylines 2, EU4, R6S gibi çok yüksek ekran kartı gerektirmeyecek oyunlar ile kullanılacak.

Çok teşekkür ederim.

Merhaba,

1080P'de kullanmak üzere 255 Mm'yi geçmeyen 2 fanlı bir ekran kartı arıyorum. Sıfır veya 2. el olabilir. Gözüme RTX 4060'lar çarpıyor ama farklı tavsiyeleriniz varsa alabilirim. Bütçem 10.000 TL'yi hiç geçemez çünkü hem kasa ve PSU'da biraz bütçemi aştım hem de genellikle FM, Cities Skylines 2, EU4, r6s gibi çok yüksek ekran kartı gerektirmeyecek oyunlar ile kullanılacak.

Çok teşekkür ederim.

Intel Arc A770-750 Intel B580-550'lere bakabilirsin ben laptop ta kullandığım Arc530M memnun açıkçası çoğu oyunu extrem grafik ayarlarında bile açıyor Forza harizon 4'te bile hatta ama bazen araç aşırı hızlanınca hile ile 4 k kmh falan yapınca bellek uyarısı veriyor.

Intel Arc A770-750 Intel B580-550'lere bakabilirsin ben laptop ta kullandığım Arc530M memnun açıkçası çoğu oyunu extrem grafik ayarlarında bile açıyor Forza harizon 4'te bile hatta ama bazen araç aşırı hızlanınca hile ile 4 k kmh falan yapınca bellek uyarısı veriyor.
AMD veya NVIDIA düşünüyordum

Tercih meselesi ama deneyebilirsin veya testler e de bakabilirsin XeSS DLSS ve FSR'dan daha kaliteli çalışıyor özelikle XeSS 2.0 ile FPS'te bayağı arttı. Bilmiyorum ki ya ben PC serüvenime Intel'le başladım Intel ile devam edeceğim hem gereksiz fazla da para ödememiş olurum ayrıca Intel tüm ürünlerinde video edit için AV1 engin var bayağı bir iyi video edit hızı da sunuyor ayrıca NVIDIA AV1 engin i yanlış hatırlamiyor isem 5080-90'a getirdi ilk kez.