Bütçe
10 000 TL

Osman C

Uzman
Merhaba, çok uzun zamandır Logitech G633 kullanıyorum ve günümüzde ki birçok kulaklığa taş çıkartır ancak kulak içi kulaklık kullanmak istediğim için değiştirmek istiyorum. Fiyatını hak ettiğini düşündüğünüz, aktif kullanıp memnun kaldığınız kulaklık önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben PUBG Mobile için kullandım seste ms gecikme sorunu yaşamadım, tek eksi yönü sesi çok fazla çıkmıyor.

Merhaba, çok uzun zamandır Logitech G633 kullanıyorum ve günümüzde ki birçok kulaklığa taş çıkartır ancak kulak içi kulaklık kullanmak istediğim için değiştirmek istiyorum. Fiyatını hak ettiğini düşündüğünüz, aktif kullanıp memnun kaldığınız kulaklık önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Kulak içi versiyonda o bütçelere çıkmana gerek yok ama tam olarak ne için kullancaksın, linkteki önerim kullandığım için deneyimim olduğu için amacına göre çok ucuz fiyatlara daha iyi ürünler çıkar yani.

Son düzenleme:
Ben PUBG Mobile için kullandım seste ms gecikme sorunu yaşamadım, tek eksi yönü sesi çok fazla çıkmıyor.

Kulak içi versiyonda o bütçelere çıkmana gerek yok ama tam olarak ne için kullancaksın, linkteki önerim kullandığım için deneyimim olduğu için amacına göre çok ucuz fiyatlara daha iyi ürünler çıkar yani.
maksimum bütçeyi belirtmiştim ama tabi ki düşük bütçeli daha performanslı ürünler olabilir hepsine açığım

Hocam ben kafa üstü olanları sevemedim hiçbir zaman, en son 8 sene önce falan kullanıyordum tekrardan bu aralar oyun falan oynuyorum arada kulaklık lazım oldu sizin gibi konu açtım ve bi süredir araştırıyorum bugün EW300 sipariş verdim, yorumları çok iyiydi bi değerlendirin isterseniz artı olarak elime ulaştığında kendim test edip buraya fikirlerimi sunabilirim beklerseniz.

Simgot EW300 DSP versiyonunu aldım ben.