Bütçe
3.000-4.000 TL
Müzik için ve bassheadler için gayet iyi bir IEM. İlk geldiğinde aldım ben de, arada bass dinlemek için takıyorum hiç EQ yapmadan kullanıyorum. Oyun için dediğim gibi o kadar iyi değil, aşağı yukarı konumlandırması özellikle eksik kalıyor. Oyun oynanır tabii ki ama ilk mesajda sırf oyun için yazdığından söyleme ihtiyacı duydum.

IEM kulaklığa alışmak için bir süre kullanacağım, sonrasında daha kaliteli bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. Yani en azından 1-2 ay beni idare eder diye düşünüyorum. Yeni kulaklık arayışına girdim bile. Eğer bir önerin varsa ona da yönelebilirim, tavsiyelere açığım
Son olarak mikrofonlardan anlıyor musun?

IEM kulaklığa alışmak için bir süre kullanacağım, sonrasında daha kaliteli bir kulaklığa geçiş yapmak istiyorum. Yani en azından 1-2 ay beni idare eder diye düşünüyorum. Yeni kulaklık arayışına girdim bile. Eğer bir önerin varsa ona da yönelebilirim, tavsiyelere açığım
Son olarak mikrofonlardan anlıyor musun?
Sırf oyun için mi? Müzik de dinleyecek misin?
Mikrofonlarla pek işim yok, o yüzden tavsiye vermem doğru olmaz

Sırf oyun için mi? Müzik de dinleyecek misin?
Mikrofonlarla pek işim yok, o yüzden tavsiye vermem doğru olmaz

Günlük kullanım için Cloud3s var, sadece oyun için arıyorum. Oynadığım oyun Arena Breakout, harici ara sıra hikayeli oyun ve CS oynuyorum. Bunlar üzerinden tavsiye verebilirsen çok memnun olurum.

Günlük kullanım için Cloud3s var, sadece oyun için arıyorum. Oynadığım oyun Arena Breakout, harici ara sıra hikayeli oyun ve CS oynuyorum. Bunlar üzerinden tavsiye verebilirsen çok memnun olurum.
O halde Cadenza 2 veya ew300. İkisinin oyun performansı benzer fakat aradaki fiyat farkı fazla. Kefine klean de iyi seçenek ama SV versiyonu henüz Türkiye'ye gelmediği için önermiyorum, oksitlenme sorunu var.