Bütçe
2.000-3.000 TL

SF26 70

Üstün
Kefine Klean ve EW200'ü gözüme kestirdim şu an. Abimden getirmesini isteyecektim ama onun alacağı başka şeyler de olacakmış o yüzden kendim almaya karar verdim. En geç eylül ortasına kadar almış olurum diye düşünüyorum.
Bütçede 200-300 TL'lik minik oynamalar olabilir ama üstünü acayip artısı olmadıkça almayacağım.

EW200'ü kullanıyorum ancak Kefine Klean SV almanı tavsiye ederim. Daha fazla beğenildi EW200'e kıyasla.

EW200'ü kullanıyorum ancak Kefine Klean SV almanı tavsiye ederim. Daha fazla beğenildi EW200'e kıyasla.
Bütçe 200-300 oynarsa başka alternatif var mı?

Klean SV ile arasında absürt fark var mı? Ona göre NK1'i alayım aradaki farka.
Yok. Fakat bu iki IEM profil olarak birbirinden farkli. Cadenza olan basshead profile uygun. Klean SV hatirladigim kadariyla daha genis sahneye sahip ve basslari daha geride Cadenza'ya gore.

cadenza 2 veya klean sv alabilirsin. ikisini de kullanıyorum. cad 2 daha nötr bir sese sahip. sv'nin silver nozzle'ı fena değil. upper midrangei artıran gold nozzle takınca (oyun için) ayak sesleri çok yakınlaşıyor. ikisinin de imagingi aynı diyebilirim.

cadenza 2 veya klean sv alabilirsin. ikisini de kullanıyorum. cad 2 daha nötr bir sese sahip. sv'nin silver nozzle'ı fena değil. upper midrangei artıran gold nozzle takınca (oyun için) ayak sesleri çok yakınlaşıyor. ikisinin de imagingi aynı diyebilirim.
Klean SV çekip geçerim muhtemelen o zaman.
Asıl niyetim abime Avrupa'dan LGG Neptune Pro ile Klean SV getirtmek de...

@Trina @Simon Kefine Klean SV elime ulaştı, C2 Stinger Core'dan sonra yüzüm gözüm açıldı resmen. Acayip tatlı kulaklık. Kutusuna geri koydum, Bayrampaşa'ya döndüğümde kulaklığı kullanmaya başlarım. İnternet sorunlarım olduğu için CS2 vs. girmedim henüz, bu yüzden eylül gibi çok daha güzel yorumlarla beraber incelemesini yaparım.
İlk dönüt isterseniz aşırı giriş seviye IEM deneyimlerimin ardından (KZ EDX Pro almıştım 60 liraya Aliexpress'ten.) ilk iyi IEM kullanımımda gayet keyif aldım, oldukça düşük ses seviyesinde kullandığım için seste parazitlenme veya başka bir durum olmadı. Dediğim gibi, eylülde Bayrampaşa'ya döndüğümde çok daha detaylı yorumlarım.

Son düzenleme: