10.000 TL'ye Hackintosh uyumlu laptop tavsiyesi

Bütçe
10.000 TL

YASEDEM 41

Uzman
Makaleler
1
Yer
Tokyo
Merhaba, Hackintosh dönemi bitiyor ve ben daha Hackintosh'u deneyemedim. ₺10.000 civarında Hackintosh (macOS Tahoe) uyumlu laptop önerebilir misiniz? 10.000 TL'nin altında olursa daha iyi olur.

200$'a Tahoe uyumlu laptop bulmak zor açıkçası. Daha eski sürümler için bu cihazlara bakmanı öneririm:

Aile / Model SerisiHackintosh İçin Neden İyi?
Lenovo ThinkPad T480 / T480sHackintosh topluluğunda çok popüler; GitHub ve forumlarda kullanıma hazır çok sayıda EFI var.
Lenovo ThinkPad X280Kaby Lake‑R işlemcili, kompakt 12.5" ThinkPad; Monterey/Ventura uyumlu.
Eski ThinkPad Modelleri (T440p/T440s/X220/X240)Çok ucuz ve yaygın olarak bulunur; eski OpenCore/Clover kılavuzları ve hazır EFI'leri bolca; donanım parçalarına erişim kolay.
Dell Latitude 5400 / 7490macOS uyumluluğu iyi raporlanmış iş bilgisayarı serisi.
Dell XPS 13 9360Sonoma dönemi Hackintosh kurulumları için yaygın olarak tercih edilir; hakkında çok sayıda videolu ve yazılı rehber mevcut.
HP EliteBook 840 G3/G5 / 830 G7HP’nin ProBook/EliteBook serisi tarihsel olarak Hackintosh için güçlü bir seçenek oldu ve çok sayıda rehbere sahip; özellikle EliteBook 830 G7 (10. nesil) kullanıcılar tarafından önerilmekte.

Hocam, bu paraları verip Hackintosh uyumlu laptop almak mı? Bekleyip MacOS almak mı?

Merhaba, Hackintosh dönemi bitiyor ve ben daha Hackintosh'u deneyemedim. ₺10.000 civarında Hackintosh (macOS Tahoe) uyumlu laptop önerebilir misiniz? 10.000 TL'nin altında olursa daha iyi olur.
Bende dell inspiron 3581 cihazım var tahoe ile uyumlu kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…