Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
200$'a Tahoe uyumlu laptop bulmak zor açıkçası. Daha eski sürümler için bu cihazlara bakmanı öneririm:
| Aile / Model Serisi | Hackintosh İçin Neden İyi? |
| Lenovo ThinkPad T480 / T480s | Hackintosh topluluğunda çok popüler; GitHub ve forumlarda kullanıma hazır çok sayıda EFI var. |
| Lenovo ThinkPad X280 | Kaby Lake‑R işlemcili, kompakt 12.5" ThinkPad; Monterey/Ventura uyumlu. |
| Eski ThinkPad Modelleri (T440p/T440s/X220/X240) | Çok ucuz ve yaygın olarak bulunur; eski OpenCore/Clover kılavuzları ve hazır EFI'leri bolca; donanım parçalarına erişim kolay. |
| Dell Latitude 5400 / 7490 | macOS uyumluluğu iyi raporlanmış iş bilgisayarı serisi. |
| Dell XPS 13 9360 | Sonoma dönemi Hackintosh kurulumları için yaygın olarak tercih edilir; hakkında çok sayıda videolu ve yazılı rehber mevcut. |
| HP EliteBook 840 G3/G5 / 830 G7 | HP’nin ProBook/EliteBook serisi tarihsel olarak Hackintosh için güçlü bir seçenek oldu ve çok sayıda rehbere sahip; özellikle EliteBook 830 G7 (10. nesil) kullanıcılar tarafından önerilmekte. |
RamKokusuSeven 8
Uzman
Hocam, bu paraları verip Hackintosh uyumlu laptop almak mı? Bekleyip MacOS almak mı?200$'a Tahoe uyumlu laptop bulmak zor açıkçası. Daha eski sürümler için bu cihazlara bakmanı öneririm:
Aile / Model Serisi Hackintosh İçin Neden İyi? Lenovo ThinkPad T480 / T480s Hackintosh topluluğunda çok popüler; GitHub ve forumlarda kullanıma hazır çok sayıda EFI var. Lenovo ThinkPad X280 Kaby Lake‑R işlemcili, kompakt 12.5" ThinkPad; Monterey/Ventura uyumlu. Eski ThinkPad Modelleri (T440p/T440s/X220/X240) Çok ucuz ve yaygın olarak bulunur; eski OpenCore/Clover kılavuzları ve hazır EFI'leri bolca; donanım parçalarına erişim kolay. Dell Latitude 5400 / 7490 macOS uyumluluğu iyi raporlanmış iş bilgisayarı serisi. Dell XPS 13 9360 Sonoma dönemi Hackintosh kurulumları için yaygın olarak tercih edilir; hakkında çok sayıda videolu ve yazılı rehber mevcut. HP EliteBook 840 G3/G5 / 830 G7 HP’nin ProBook/EliteBook serisi tarihsel olarak Hackintosh için güçlü bir seçenek oldu ve çok sayıda rehbere sahip; özellikle EliteBook 830 G7 (10. nesil) kullanıcılar tarafından önerilmekte.
Sahibinden'de 8750 TL'ye Lenovo cihazlar var ama cihazlar eski tabi. 20.000'e de M1 Macbook'lar mevcut. Ben olsam para biriktirip Apple Silicon cihaz alırdım, ikinci el de olsa 
ReloadingData 1
Yetkin
Bende dell inspiron 3581 cihazım var tahoe ile uyumlu kullanıyorum.Merhaba, Hackintosh dönemi bitiyor ve ben daha Hackintosh'u deneyemedim. ₺10.000 civarında Hackintosh (macOS Tahoe) uyumlu laptop önerebilir misiniz? 10.000 TL'nin altında olursa daha iyi olur.