Bütçe
10.000 TL
Sahibinden uzerinden alabilirsen ZiiGaat Crescent alabilirsin sifir olarak. En iyi performansi bu IEM'den alirsin. İlan bu. Saticiyla konusabilirsin. Sifir urun satiyor.

Sahibinden uzerinden almak istemiyorsan buna bakabilirsin. Stok beklemen lazim ama.

Bunu almıştımda çok fazla sesi var ve daha iyisini düşünüyorum almayı bu önerdiğiniz daha mı iyi?

Bunu almıştımda çok fazla sesi var ve daha iyisini düşünüyorum almayı bu önerdiğiniz daha mı iyi?
Evet, daha iyi.

Hangi açıdan iyi mesela benim şuan kullandığım sesi çok kasamıyorum ses belirgin değil fazla siz bunumu kullanıyorsunuz
Attigin IEM cok dusuk seviye bir kulaklik. Ben Simgot EW200 kullaniyorum. Ortalama diyebilirim. Fakat butce 10K ise ZiiGaat markasinin urunleri mantikli olur.

Attigin IEM cok dusuk seviye bir kulaklik. Ben Simgot EW200 kullaniyorum. Ortalama diyebilirim. Fakat butce 10K ise ZiiGaat markasinin urunleri mantikli olur.
Siz hangi oyunları oynuyorsunuz benim oynadığım oyunlar mesela Pubg cs go ses kasabilmek için en ince ayrıntısına kadar duymak istiyorum Ayriyetten mikrofonda olabilir bana bu denli bir ürün tavsiye edermisiniz direkt aliyim.

Siz hangi oyunları oynuyorsunuz benim oynadığım oyunlar mesela Pubg cs go ses kasabilmek için en ince ayrıntısına kadar duymak istiyorum Ayriyetten mikrofonda olabilir bana bu denli bir ürün tavsiye edermisiniz direkt aliyim.
Ben oyun oynamiyorum. Sadece muzik dinliyorum. Mikrofon sartsa IEM bakma cunku IEM'lerin mikrofonlari cok dandik. Nereden alacaksin? Sahibinden uzerinden mi yoksa Wraith'den mi? Bir de tam bir butce soylersen oneri yaparim.