dolleia
Becerikli
Arkadaslar bu karti buldum, sizce alinir mi?
Sırf darboğaz olacak diye daha kötü bir kart almak saçmalık. Darboğaz olunca sistem patlayacakmış gibi tepkiler bitsin artık.O fiyat segmentinde 3070 veya 3070 Ti bulmak mümkün ama CPU darboğazı yüzünden tam performansını kullanamazsın. Bunun yerine 3060 seviyesinde bir kart al, kalan parayla CPU'yu yükselt böylece performans hem dengeli hem de daha verimli olur.
RTX 4060 ile RTX 3060 Ti kas gücü olarak yakın kartlar zaten. Darboğaz yapsa bile öyle çok büyük bir şey yaratmaz. RTX 3060 uygundur size.İslemcimin besleyebilecegi bir kart onerebilir misin? 4060'i bulsam bile islemci degismem gerekecegini dusunuyorum ve şu an ona ayri bütçe veremem.
Doğrudur hocam, RTX 3000 serisinin piyasası daha makul. RTX 4060'ı da bir ihtimal diye yazayım dedim.
RTX 3070 bulabilirseniz daha iyi olur.
Butcem dahilinde 3070 bulamadim Sahibinden'de, bu attigim kart para israfi mi olur diyorsunuz? Daha cok hikayeli oyunlar oynuyorum ama grafikler de düsük-orta ayarlarda kalmasin istiyorum. Ekran kartlarinin gucu ve piyasasi hakkinda pek bilgim yok.
Testleri vs. temizse alınabilir ancak fiyatta pazarlık yapılmalı. Bence fazla fiyatı.
Hikayeli oyun oynuyorsanız ya bütçe artırıp 5050 almanız ya da o bütçeye RX 6700 XT almanız sizin için en iyisi.Butcem dahilinde 3070 bulamadim sahibinden'de, bu attigim kart para israfi mi olur diyorsunuz? Daha cok hikayeli oyunlar oynuyorum ama grafikler de düsük-orta ayarlarda kalmasin istiyorum. Ekran kartlarinin gucu ve piyasasi hakkinda pek bilgim yok.
Hikayeli oyun oynuyorsanız ya bütçe artırıp 5050 almanız ya da o bütçeye RX 6700 XT almanız sizin için en iyisi.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Ya bu AMD ekran karti alirsam tekrardan driver vesaire sorunu yasamam degil mi? Bu kartta tonla şey yasadigim icin cekiniyorum. RX 6700 XT'ler 11.500 TL'den basliyor, farkli bir şey onerebilir misin?