O fiyat segmentinde 3070 veya 3070 Ti bulmak mümkün ama CPU darboğazı yüzünden tam performansını kullanamazsın. Bunun yerine 3060 seviyesinde bir kart al, kalan parayla CPU'yu yükselt böylece performans hem dengeli hem de daha verimli olur.
Butcem dahilinde 3070 bulamadim Sahibinden'de, bu attigim kart para israfi mi olur diyorsunuz? Daha cok hikayeli oyunlar oynuyorum ama grafikler de düsük-orta ayarlarda kalmasin istiyorum. Ekran kartlarinin gucu ve piyasasi hakkinda pek bilgim yok.
Butcem dahilinde 3070 bulamadim sahibinden'de, bu attigim kart para israfi mi olur diyorsunuz? Daha cok hikayeli oyunlar oynuyorum ama grafikler de düsük-orta ayarlarda kalmasin istiyorum. Ekran kartlarinin gucu ve piyasasi hakkinda pek bilgim yok.
Ya bu AMD ekran karti alirsam tekrardan driver vesaire sorunu yasamam degil mi? Bu kartta tonla şey yasadigim icin cekiniyorum. RX 6700 XT'ler 11.500 TL'den basliyor, farkli bir şey onerebilir misin?
Ya bu AMD ekran karti alirsam tekrardan driver vesaire sorunu yasamam degil mi? Bu kartta tonla şey yasadigim icin cekiniyorum. RX 6700 XT'ler 11.500 TL'den basliyor, farkli bir şey onerebilir misin?