Bütçe
10.000 TL

CQBB

Uzman
Yer
İstanbul
  1. Nexen
  2. Waterfall
  3. Dayton
Bütçem kısıtlı ve aracımı satacağımdan dolayı maksimum 8-10 ay kullanırım. Haziran'da aracım muayeneye girecek. Bu sebeple 5-6K çıkma almak yerine üstüne 10K bandına sıfır arıyorum. Seçeneklere ek olarak Kumho Ecowing ES31 modeli için her şey dahil 10.600TL fiyat aldım. Onu da değerlendirebiliriz.

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Nexen
  2. Waterfall
  3. Dayton
Bütçem kısıtlı ve aracımı satacağımdan dolayı maksimum 8-10 ay kullanırım. Haziran'da aracım muayeneye girecek. Bu sebeple 5-6k çıkma almak yerine üstüne 10k bandına sıfır arıyorum. Seçeneklere ek olarak kumho ecowing ES31 modeli için her şey dahil 10.600TL fiyat aldım. Onu da değerlendirebiliriz.

Öncelikle merhaba.
Asla kumho önermiyorum.
Yol sesi ve bu kadar konforsuzluk asla beklemiyordum.
Bu bütçe için bu iyidir bence.

1. Nexen
  2. Waterfall
  3. Dayton
Bütçem kısıtlı ve aracımı satacağımdan dolayı maksimum 8-10 ay kullanırım. Haziran'da aracım muayeneye girecek. Bu sebeple 5-6k çıkma almak yerine üstüne 10k bandına sıfır arıyorum. Seçeneklere ek olarak kumho ecowing ES31 modeli için her şey dahil 10.600TL fiyat aldım. Onu da değerlendirebiliriz.

Hepsiburada'da Goodyear lastiklerde 4 al 3 öde ve 6 taksit vardı. Geçen hafta arkadaşıma sipariş verdik ve 4 lastik 9 bin liraya geldi. İsterseniz bir bakın derim. Piyasada o lastiğin seti 15-16 bin liralara veriliyor. Üstelik tarihi de yeni.

Öncelikle merhaba.
Asla kumho önermiyorum.
Yol sesi ve bu kadar konforsuzluk asla beklemiyordum.
Bu bütçe için bu iyidir bence.
Petlas'a hiç sıcak bakamıyorum nedeni yok :) Halk ağzından kötülenmiş bir marka.
Hepsiburada'da Goodyear lastiklerde 4 al 3 öde ve 6 taksit vardı. Geçen hafta arkadaşıma sipariş verdik ve 4 lastik 9 bin liraya geldi. İsterseniz bir bakın derim. Piyasada o lastiğin seti 15-16 bin liralara veriliyor. Üstelik tarihi de yeni.
Baktım hocam ama göremedim linki var mıdır ?