Umut Ciran
Uzman
7-10 bin TL arası 2K monitör tavsiye edebilir misiniz? Önceliğim IPS panel olması.
Şu an Samsung monitör kullanıyorum VA panel Odyssey G3 144Hz olması lazım. Hiç IPS panel kullanmadım herkes çok güzel diyor deneyimlemek istemiştim.
![]()
Dell G2724D 27" 1 MS 165 HZ Qhd Adaptive Sync Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri
Dell G2724D 27www.n11.com
![]()
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
Niye IPS? Bütçe 1000 TL artarsa çok iyi VA panel bir monitör var.
Ayrıca üniversite öğrencisi misiniz?
Öğrenci kuzenimin üstüne alabilir miyim![]()
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
Öğrenciyseniz 9.800 TL gibi bir fiyata alınabiliyor, süper fiyat.
Değilseniz de:
Bütçe çıkıp buna bakabilirsiniz.
Bu monitör çoğu IPS paneli ezer geçer. Sorunsuz.
Alabilirsiniz.Yok değilim yeni mezun oldum.
Öğrenci kuzenimin üstüne alabilir miyim
Yok değilim yeni mezun oldum.
Öğrenci kuzenimin üstüne alabilir miyim?
Ben de yeni mezun oldum ama okul mailim(edu uzantılı) hala aktif olduğu için indirimden yararlanabildim. Öğrenci belgesi istemiyor zaten. Mail aktifse kendi mailinle indirimden yararlanabilirsin.
Peki G5 G50D QHD nasıl?
Bu indirim yeri tam olarak uygulamada nerede oluyor satın alma işlemini yaparken gözükmüyor.