Bütçe
10.000 TL

Lotus 28

Yetkin
Yer
Georgia Martvili
Bütçem 7-10.000 TL, kablosuz şarjlı bir kulaklık istiyorum, 3 taksit yapabileyim peşin fiyatına. Yumuşak olması önemli, işten gelince uzun süreli oyun seanslarım oluyor.

Bass kalitesine önem veriyorum, Razer BlackShark V2 kullanıyorum, benzer ama daha iyi bir kalite arıyorum.

(Lütfen HyperX önermeyin)

Bütçem 7-10.000 TL, kablosuz şarjlı bir kulaklık istiyorum, 3 taksit yapabileyim peşin fiyatına. Yumuşak olması önemli, işten gelince uzun süreli oyun seanslarım oluyor.

Bass kalitesine önem veriyorum, Razer BlackShark V2 kullanıyorum, benzer ama daha iyi bir kalite arıyorum.

(Lütfen HyperX önermeyin)

Oyun ön plandaysa sıfırdan SteelSeries Arctic Nova Pro Wireless kovalamanızı öneririm.

10 K'ya değecek bir model olduğunu düşünmüyorum. Bütçe ya artmalı ya da düşmeli.

BlackShark V3 6K civarına düşüyor, onu alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun ön plandaysa sıfırdan SteelSeries Arctic Nova Pro Wireless kovalamanızı öneririm.
onu ben de düşündüm ama önerilmediği söyleniyor, kötü olduğu, fiyatını hak etmiyormuş...?

Kablosuz demeseniz M50XWH önerecektim. Sony Inzone H7 veya GPX Lightspeed bakılabilir belki. @Trina @Simon
Hocam kablosuz isteme sebebim ara sıra mutfağa balkona gidip sohbede devam ediyorum arkadaşlarla. Ayrıca alıştığım için kablolu kullanınca pc ile beraber tuvalete gidiyorum istemsizce 😂