Arkadaşlar telefonu kullanım amaçlarım mobil bankacılık, Instagram ve WhatsApp. Bunun dışında iyi bir kamerası olursa sevinirim. 10 bin yazdım ama öncelikle 8 bini geçmese iyi olur. Liseden beri telefonda oyun oynamıyorum ve oynamayacağım. Şu anda Reeder P13 blue Max kullanıyorum 3 yıldır, şarj girişi bozulduğu için değiştirmek zorunda kaldım kamerası hariç oldukça memnundum. Aklımda şimdilik şunlar var daha iyi bir tavsiyeniz var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?dalmatianpelican
Üstün
Samsung A16.
Realme 10 ya da Samsung A16 bakabilirsin. Attıklarının ikisi de alınmaz.
Farkları ne benim seçtiklerime göre kamerası daha mı iyi, bir de NFC desteğini unutmuşum duyduğuma göre her telefonda yokmuş bu kadar temel bir özellik, 10 yıllık telefonlarda bile vardı.
dalmatianpelican
Üstün
Redmi Note 12 de NFC yok A16 nin da işlemcisi Redmi13 e göre daha iyi.Farkları ne benim seçtiklerime göre kamerası daha mı iyi, bir de NFC desteğini unutmuşum duyduğuma göre her telefonda yokmuş bu kadar temel bir özellik, 10 yıllık telefonlarda bile vardı.
Redmi Note 12 de NFC yok A16'nin da işlemcisi Redmi13'e göre daha iyi.
Bu üründe NFC var yazıyor, 256 GB ve fiyatı uygun https://www.trendyol.com/xiaomi/red...i-p-836127381?boutiqueId=61&merchantId=107676
dalmatianpelican
Üstün
256 depolama önemli mi.Bu üründe NFC var yazıyor, 256 GB ve fiyatı uygun https://www.trendyol.com/xiaomi/red...i-p-836127381?boutiqueId=61&merchantId=107676
Yani önemli değil de aynı fiyata niye olmasın sonuçta A6'yı alırsam bana ekstra bir şey sunacak mı kamera olarak.
dalmatianpelican
Üstün
Kamerası bir tik daha iyidir muhtemelen ve daha fazla güncelleme alacak işlemcisi de daha iyi tek eksisi daha az ram ve depolama.Yani önemli değil de aynı fiyata niye olmasın sonuçta A6'yı alırsam bana ekstra bir şey sunacak mı kamera olarak.
Kamerası bir tik daha iyidir muhtemelen ve daha fazla güncelleme alacak işlemcisi de daha iyi tek eksisi daha az RAM ve depolama.
Kamerası iyiyse olur depolama o kadar sorun değil. İşlemciyi anlamadım ziraat mobilde daha mı iyi EFT yapıyor.