jojolskp

Çalışkan
Merhaba, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. Kablosuz olursa harika olur. Şu anda Corsair Void RGB Elite kullanıyorum, ancak 1.5 yılın sonunda üst kısmı aşındı ve kablosu da soyulmaya başladı. Yaklaşık 4-5 gün önce SteelSeries Arctis Pro Wireless aldım, ama dip ses problemi yaşadım. Değişim yaptım ama sorun devam etti, bu yüzden iade ettim. Şu an yeni bir kulaklık arayışındayım. Logitech G PRO X2, HyperX Cloud 3 Wireless ve HyperX Cloud Alpha Wireless bunlardan birini alacağım. Başka bir önerdiğiniz kulaklık varsa yazarsanız sevinirim. Ne için kullanacağıma gelirsek, R6, hikayeli oyunlar, CS2 ve müzik dinleyeceğim.

Powerbank gibi bir kulaklık arıyorsan bunun cevabı Cloud Alpha Wireless lakin konudaki hiçbir kulaklık 10.000 TL bütçesi olan birisinin almaması gereken kulaklıklar, özellikle kablosuz arayışın yoksa tabii.

Bu bütçenin kralı, kulaklığı kullanacağı ortamda müsaitliği olanlar için Sennheiser HD 560S'tir. Neden ortam müsaitliği gerekiyor: Open-back olduğu için dışarıya ses verir, dışarıdan ses alır. Yani siz kulaklıkta müzik dinlerken odada birisi var ise sizin müziğinize eşlik eder veya kulaklığınız takılıyken odada TV çalışıyor ise TV'nin sesinden izole olamayacaksınız.

Powerbank gibi bir kulaklık arıyorsan bunun cevabı Cloud Alpha Wireless lakin konudaki hiçbir kulaklık 10.000 TL bütçesi olan birisinin almaması gereken kulaklıklar, özellikle kablosuz arayışın yoksa tabii.

Bu bütçenin kralı, kulaklığı kullanacağı ortamda müsaitliği olanlar için Sennheiser HD 560S'tir. Neden ortam müsaitliği gerekiyor: Open-back olduğu için dışarıya ses verir, dışarıdan ses alır. Yani siz kulaklıkta müzik dinlerken odada birisi var ise sizin müziğinize eşlik eder veya kulaklığınız takılıyken odada TV çalışıyor ise TV'nin sesinden izole olamayacaksınız.
Peki önerdiğiniz bir kulaklık var mı?

Okudum hocam da dışarıya ses vermesi ve alması pek hoşuma gitmedi başka bir yazmayı unutmuşum.
Cloud III Wireless'i ne kadara buldun? Gördüğüm kadarıyla Akakçe liste fiyatı 5.000 TL falan. Açıkçası Cloud III Wireless ile G PRO X 2 arasında 5.000 TL'lik bir fark olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Cloud III Wireless'i ne kadara buldun? Gördüğüm kadarıyla Akakçe liste fiyatı 5.000 TL falan. Açıkçası Cloud III Wireless ile G PRO X 2 arasında 5.000 TL'lik bir fark olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
Evet o fiyat civarında HS80 MAX önerende oldu ama pek hoşuma gitmedi G PRO X 2 reddit kısmında çok fazla olumsuz yorum var ondan pek hoşnut olmadım.

Kablolu kısımda öneriniz var mı?
Oyuncu kulaklığı piyasasını çok takip etmiyorum. 2. el alırım dersen öneriler yapabilirim, kablolu oyuncu kulaklıklarının en popülerlerini zamanında denedim, örneğin Cloud Alpha S, Cloud Alpha, Cloud 2, Cloud 3, Arctis 5, Arctis 3, BlackShark V2, BlackShark V2 X, G PRO X, G PRO 2nd gen, G PRO 1st gen, G635, G733, G933...