Bütçe
10.000 TL
İlk defa bir pikap alacağım ve kaliteli bir şey arıyorum. Manuel, yarı otomatik, otomatik, tahrik sistemi, MC, mm, 33'lük, 45'lik falan diye spesifik özellikleri var anladığım kadarıyla ama ne olduklarını hiç bilmiyorum. Kaliteli ve uzun ömürlü bir şey arıyorum.

Lenco LS-100 WD Bluetoothlu Hoparlörlü Ahşap Pikap Plak Çalar Hazır set diğerin de Amfi ve Haparlör ayrı alacaksın Amfi Haparlör kablosuydu uğraşmak istemiyorsan onu al .Ses kaliteleri nasıl bilmiyorum .

Ses kalitesi iyi midir hocam LS100'ün?

Biraz araştırdımda lenco pikaplar için alınmaz diyorlarmış başka ne öneririsiniz?

Başka seçeneğin yok bütçeni 20-30'a çıkarırsan anca öyle pikap önerisi verebilirim mesela Audio-Technica markaları gibi, tabii ayrı olarak hoparlör ve Amfi'de alman gerekecek onlara da ayrı bütçe lazım. Pikap işine giriyorsan ya çok paran olur güzel sistem yaparsın, ya da hiç paran olmaz. Ekşisözlük'te deneyimli olanlar anlatıyor oradaki entrylere bakabilirsin. Burada güncel bilgi çıkmaz diye düşünüyorum çok kalmadı bu hobiyle uğraşan. Kaliteli bir şey istiyorsan bütçeni arttırman lazım ben senin yerinde olsam lenco alır geçerim Full set hazır zaten.