Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz. İkinci eli aşağı yukarı yarı fiyatı. Bu paraya bu kart mantıklı değil.
Alınmaz. O paraya 2. el 6800XT var.
Alınmaz. İkinci eli aşağı yukarı yarı fiyatı. Bu paraya bu kart mantıklı değil.
Garantisiz 2. el almak istemiyorum ne çıkacağı belli değil bir de çevremde garantili uygun fiyatlı bulamadım alacak olsam mecbur kargoyla ve Param Güvende'yle alacağım.
Para etmeyecek bir ekran kartı illa sıfır alacaksan bütçe artırıp B580 almanı tavsiye ederim. İkinci el alacağın ekran kartı bundan en az 2 kat performanslı olacaktır.
Onu da düşündüm ama işlemcim R5 5500 bir de PSU 450W.
Blackraven
Üstün
Bence siz 4 yıllık 2 nesil eski giriş seviye karta sıfır parası vermek için kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Yoksa ₺6.000 bandında onlarca belki yüzlerce ilan var. Siz en pahalılarını görmüşsünüz.
Mesela birkaç tane ilan gönderir misiniz Adana Osmaniye civarında olup da garantisi devam eden.Bence siz 4 yıllık 2 nesil eski giriş seviye karta sıfır parası vermek için kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Yoksa ₺6.000 bandında onlarca belki yüzlerce ilan var. Siz en pahalılarını görmüşsünüz.
Blackraven
Üstün
Mesela birkaç tane ilan gönderir misiniz Adana Osmaniye civarında olup da garantisi devam eden.
Sizin beklentileriniz yanlış. 4 yıllık kart alıp onun garantili olmasını falan bekleyemezsiniz bekliyorsanız da absürt paralar ödemeniz gayet normal ama o parada o ürünün garantisi için değecek bir para olmaz. Ekran kartları kolay bozulan ürünler değildir öyle "çat" diye bozulma ihtimali %0.001 falan dolayısıyla garantili almanızın bir manası yok. Ürün bulursunuz gidersiniz test edersiniz 10-15 dk o sırada sohbet edersiniz sıkıntısı yoksa hayırlı olsun der el sıkışır hayatınıza devam edersiniz. İlla garantili olsun diyorsanız attığımın 4 ay garantisi var fiyatı ₺7.500 pazarlıkla 7'ye düşer Param Güvende komisyonu vb. ile yine 7.5'e gelir sanırım. 1.5 fazla ödemiş olursunuz ama garantili ürün olur. Direkt servise yollar bakımını yaptırırsınız gerek görürseniz.