Bütçe
10.000 TL

theusualtechnician

Başarılı
Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım;

• MSI 27" MAG 275QF 2560X1440.
  • KTC H27t22C.
  • AOC Q27G4FX.
Bütçem taş çatlasın 10.000 TL'dir. Taksit yapan platformlardan alabilirim peşin fiyata. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu modeller arasında kaldım.

• MSI 27" MAG 275qf 2560X1440.
  • Ktc H27t22C.
  • AOC Q27g4FX.
Bütçem taş çatlasın 10.000 TL'dir. Taksit yapan platformlardan alabilirim peşin fiyata. Önerilerinizi bekliyorum.

MSI öneririm.

MSI, sRGB konusunda çok iyi. Ayrıca ürün 10 bit renk derinliği ve kroniksiz gelirse, sadece az miktarda ghosting olabilir. Overshoot da düşük olursa, gelen ürünü sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Genel amaçlı bir monitör olduğu için rekabetçi oyunlarda da iş görür.

MSI öneririm.

MSI, sRGB konusunda çok iyi. Ayrıca ürün 10 bit renk derinliği ve kroniksiz gelirse, sadece az miktarda ghosting olabilir. Overshoot da düşük olursa, gelen ürünü sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Genel amaçlı bir monitör olduğu için rekabetçi oyunlarda da iş görür.
Kronikleri nelerdir MSI modelinin hocam?

MSI öneririm.

Harbiden iyi gözüküyor :rofl:

Screenshot_20250918_163029_com_google_android_youtube_MainActivity.webp

Screenshot_20250918_163038_com_google_android_youtube_MainActivity.webp

Peki hangisini önerirsiniz? Hiçbir monitör kusursuz değildir ve overshoot yokmuş, IPS olduğundan ms değeri de gayet iyi gözüküyor. O listedeki monitörlerin ne kadar pahalı olduğunu biliyor musunuz? Arkadaşa gönül isterdi ki OLED önerelim, bildiğim monitörlerden önerelim ama onlar ne kadar pahalı haberin var mı?

En akıcı monitör tipi hala TN mesela, overshoot onlarda bile var, topraklamanız kötüyse değerini de artırabiliyor fakat dediğim gibi en sorunsuz panel tipi TN oluyor. Yukarıdaki AOC monitör 8 bit derinliğe sahip ve bu zamanda kötü bir derinlik benim için.

Peki hangisini önerirsiniz? Hiçbir monitör kusursuz değildir ve overshoot yokmuş, IPS olduğundan ms değeride gayet iyi gözüküyor. O listedeki monitörlerin ne kadar pahalı olduğunu biliyor musunuz? Arkadaşa gönül isterdiki OLED önerelim, bildiğim monitörlerden önerelim ama onlar ne kadar pahalı haberin var mı?
TN gibi renklere sahip neredeyse. IPS olduğundan kısmı da yetersiz bir söylem. IPS bu bütçede rahatça bulunabilecek bir panel türü. R27QE, Q27G4XF veya H27T22C bakması o bütçede en sağlıklısı olur. Eğer taksit kısmı uyuyorsa MAG275CQRF-QD E2 öneririm.
En akıcı monitör tipi hala TN mesela, overshoot onlarda bile var, topraklamanız kötüyse değerini de artırabiliyor fakat dediğim gibi en sorunsuz panel tipi TN oluyor. Yukarıdaki AOC monitör 8 bit derinliğe sahip ve bu zamanda kötü bir derinlik benim için.
En sorunsuz panel tipi TN mi, AOC 8 bit ve bu zaman da kötü mü? Bilgilerinizi tazelemenizi öneririm. Monitör seçme konusunda bilginiz çok zayıf. Bit mevzusunu paylaştığım rehberde açıkladım. TN de balondan ibaret bir panel türü.

Şu an ekstradan açıklama yapacak zamanım yok ama rehberi okursanız zaten aklınızda soru işareti kalmaz.

TN gibi renklere sahip neredeyse. IPS olduğundan kısmı da yetersiz bir söylem. IPS bu bütçede rahatça bulunabilecek bir panel türü. R27QE, Q27G4XF veya H27T22C bakması o bütçede en sağlıklısı olur. Eğer taksit kısmı uyuyorsa MAG275CQRF-QD E2 öneririm.

En sorunsuz panel tipi TN mi, AOC 8 bit ve bu zaman da kötü mü? Bilgilerinizi tazelemenizi öneririm. Monitör seçme konusunda bilginiz çok zayıf. Bit mevzusunu paylaştığım rehberde açıkladım. TN de balondan ibaret bir panel türü.

Şu an ekstradan açıklama yapacak zamanım yok ama rehberi okursanız zaten aklınızda soru işareti kalmaz.
Hocam merhabalar AOC Q27G42ZE 27" 260Hz almayı düşünüyorum. Bu model nasıldır acaba? Attığınız MSI model VA panelmiş. Bakış açılarında bozulma çok olur mu? Sizin attığınız AOC ile benim sorduğum 260 HZ'lık arasındaki büyük farklar var mıdır?

G65B aldım.

Son düzenleme: