monitortavsiye01

Becerikli
Yer
Adana
Merhaba @michaelscofield
En fazla 10 bin verebilirim. Normalde LH44 bana bir sürü seçenek önerdi ama bir de senden duymak istedim.

Bu 10 bin TL'ye kasa + PSU ve soğutucu dahil. Amacım minimum bütçeyle F/P almak. İlla 10 bini bulmasına gerek yok yani. Gen5 destekli PSU istiyorum. Yoksa senin önerdiğin Green hoşuma gitmişti..

CPU: 7500F.
GPU: 5060 Ti.

Merhaba @michaelscofield
En fazla 10 bin verebilirim. Normalde LH44 bana bir sürü seçenek önerdi ama bir de senden duymak istedim.

Bu 10 bin TL'ye kasa + PSU ve soğutucu dahil. Amacım minimum bütçeyle F/P almak. İlla 10 bini bulmasına gerek yok yani. Gen5 destekli PSU istiyorum. Yoksa senin önerdiğin Green hoşuma gitmişti..

CPU: 7500F.
GPU: 5060 Ti.
En iyisi Green normalde de illaki Gen5 bir PSU istiyorsan mecbur Revo alacaksın.

Soğutucu: https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Ya da biraz daha iyisini istiyorsan Phantom Spirit.
Kasa için kriter var mı ekstra olarak?

Hepsinin kalitesi birbirine benzer. 480T biraz daha alt kalıyor o kadar. Hoşunuza gideni alın.
Sizin ikinize 1.5 Adana yedirmek lazım. Çok teşekkür ederim. MSI yakın duruyor. Soğutması iyiyse herhalde onu alırım..

@LH44 tekrar rahatsız ediyorum. Listedeki MSI modelinde ARGB kontrolcü yok dedi @michaelscofield Ben de onun yerine bunu alayım diyorum? Bunda bilmem gereken bir şey var mı?

Son düzenleme:
@LH44 @michaelscofield aldım o zaman.
Screenshot_20260210_174520_Chrome.webp