Bütçe
10.000 TL

altan7

Çalışkan
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve 9800X3D için fotoğraftaki anakartlar arasında kaldım. Buraya B850 Eagle'ı da ekleyebiliriz. Normalde Aorus Elite V2 alacaktım ama stoğu bitmiş. Sizin farklı önerileriniz varsa onları da bekliyorum. Anakartta Wi-Fi ve BT desteği benim için olmazsa olmaz. ATX istiyorum. @20424 hocam sen de yardımcı olur musun?

IMG_2690.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve 9800X3D için fotoğraftaki anakartlar arasında kaldım. Buraya B850 Eagle'ı da ekleyebiliriz. Normalde Aorus Elite V2 alacaktım ama stoğu bitmiş. Sizin farklı önerileriniz varsa onları da bekliyorum. Anakartta Wi-Fi ve BT desteği benim için olmazsa olmaz. @20424 hocam sen de yardımcı olur musun?

Eki Görüntüle 185439
Hocam mümkünse bu devirde, B850'den şaşmayın. B650 artık üretilmiyor.

Flash BIOS da var mış. Dediğiniz düğme neye yarıyor hocam? Ve sanırım bazı anakartlarda önce format vb. işlemler yapılması gerekiyormuş. Bu anakartta ona gerek var mı?
Mesela RAM'e OC yaptınız veya genel olarak ayar. PC açılmıyorsa, BIOS ayarlarını kolayca sıfırlamak için.
Flash BIOS ise, BIOS güncellemek için. Mümkünse yapılmalı tabii.

Arkadaşlar 10.000 TL bütçem var ve 9800X3D için fotoğraftaki anakartlar arasında kaldım. Buraya B850 Eagle'ı da ekleyebiliriz. Normalde Aorus Elite V2 alacaktım ama stoku bitmiş. Sizin farklı önerileriniz varsa onları da bekliyorum. Anakartta Wi-Fi ve BT desteği benim için olmazsa olmaz. ATX istiyorum. @20424 hocam sen de yardımcı olur musun?

Eki Görüntüle 185439

B850 eagle fiyatı bayağı iyi.

Flash BIOS da var mış. Dediğiniz düğme neye yarıyor hocam? Ve sanırım bazı anakartlarda önce format vb. işlemler yapılması gerekiyormuş. Bu anakartta ona gerek var mı?

Hocam BIOS ayarlarını sıfırlamak için normalde ya BIOS pilini çıkartıp bekliyosun bir 5-10 dk ya da anakartlarda bir pin var ona tornavida değdirince sıfırlanıyor. Bu tuş seni bu zahmetten kurtarıyor cidden çok kullanışlı.