10.000 TL'ye RTX 5070 Ti & R7 9800X3D sistem için PSU önerisi

Bütçe
10.000 TL
bu çok mu iyi diyorlar hocam attığınız psu için bilmiyorum da

Bu çok mu iyi diyorlar hocam attığınız PSU için bilmiyorum da

Enermax ses konusunda pek iyi değil. Fan eğrisi sert. Ortalama yüklerde 35 desibeli görüyor. Bu sıkıntı olmazsa ona yönelebilirsin.

Enermax ses konusunda pek iyi değil. Fan eğrisi sert. Ortalama yüklerde 35 desibeli görüyor. Bu sıkıntı olmazsa ona yönelebilirsin.

Hocam söylemeyide unuttum anakartım MSI MB B850 gamıng Plus Wi-Fi pz AM5 DDR5 8200MHz ben sessiz olan bir PSU almak istiyorum Raijintek cratos iyi dediyseniz sanırım onu alacağım o da sessiz mi peki kaliteside keza?

Hocam söylemeyide unuttum anakartım MSI MB B850 gamıng Plus Wi-Fi pz AM5 DDR5 8200MHz ben sessiz olan bir PSU almak istiyorum Raijintek cratos iyi dediyseniz sanırım onu alacağım o da sessiz mi peki kaliteside keza?
Nispeten daha sessiz ENERMAX'a göre.

Nispeten daha sessiz Enermax'a göre.

Markacılık yapmak istemem ama raijintek yerine gene başka önerebileceğiniz 850W var mı kaliteli ve sessiz çünkü hocam bir kere alıyoruz sonuçta markacılık yapmak mantıklı gibi geliyor bana DeepCool olsun Thermaltake olsun ASUS olsun vs. eğer hiç yoksa 850w bandında kaliteli sessiz o zaman raijinteke son olarak bakacağım sadece biraz daha seçenek görmek istiyorum ://

Yukarıda atılan FSP VİTA GM modeli var yalnızca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…