Anneme mutfak için süpürge alacağım 10 bin TL bütçem var. Bu fiyata bu cuma BİM'e gelen Philips'in süpürgesi hoşuma gitti fakat Şikayetvar'a baktığımda çoğunun uç kısmından kırıldığını gördüm buna rağmen marka herhangi bir dönüş yapmamış. Bu yüzden pek alasım yok onun yerine bu bütçeye önerebileceğiniz bir süpürge var mı? 11-12 bin TL'ye kadarki önerilere açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?rvsfsh
Uzman
Merhaba bizde Bosch unlimited series 6 var ve ben memnunum. Kolay yönlendirilebiliyor çok hafif ve gücü yetiyor. Gayet basit ve matkap bataryası olduğu için 4 tane batarya olsa aralıksız 2 saat bile çalışabilir belki. Çok anlamam ama bence yeterli bir makine yine de yorumlarına bakabilirsiniz.Anneme mutfak için süpürge alacağım 10 bin TL bütçem var. Bu fiyata bu cuma BİM'e gelen Philips'in süpürgesi hoşuma gitti fakat Şikayetvar'a baktığımda çoğunun uç kısmından kırıldığını gördüm buna rağmen marka herhangi bir dönüş yapmamış. Bu yüzden pek alasım yok onun yerine bu bütçeye önerebileceğiniz bir süpürge var mı? 11-12 bin TL'ye kadarki önerilere açığım.
Bende de aynısı var. Çekişi falan iyi de toz haznesini boşaltmak ve temizlemek çok zahmetli bence.Merhaba bizde Bosch unlimited series 6 var ve ben memnunum. Kolay yönlendirilebiliyor çok hafif ve gücü yetiyor. Gayet basit ve matkap bataryası olduğu için 4 tane batarya olsa aralıksız 2 saat bile çalışabilir belki. Çok anlamam ama bence yeterli bir makine yine de yorumlarına bakabilirsiniz.
rvsfsh
Uzman
O kısmı ile ben pek ilgilenmediği için fark etmedimBende de aynısı var. Çekişi falan iyi de toz haznesini boşaltmak ve temizlemek çok zahmetli bence.
rvsfsh
Uzman
Series 6 benim de hoşuma gidiyor en hoşuma giden tarafı bataryasının çıkabiliyor olması bu sayede daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum da bunların bataryası diğer bosh ürünleri ile aynı mı?
Evet hapta modelini çekiyorum.
Dosya Ekleri
MisafirTerliği34 1
Yetkin
Philips XC7057 modelini 1 senedir kullanıyoruz. 130M2 daireyi ECO MOD %40 şarjla silip süpürüyor. Hafif olduğundan kolu yormuyor. Ekstra parçaları olmayan modeli 10K seviyesinde.
Evet aynı. Benim için en büyük eksisi toz haznesini temizlemek. Reklamlarında 2 dakika yeri süpürüp çöpe dökmeleri çok kolaymış gibi gözüküyor. Ama iş gerçekte öyle olmuyor. Tüm evi süpürünce ağzına kadar doluyor hazne. Saçlar ve bütün toz dolaşıyor haznenin içindeki filtreye. Çıkarıp onu çöpe dökmek zor oluyor. Çıkarırken tozlar hemen dağılıyor, dikkat etmek gerekiyor. Pratik değil yani bence hiç.Series 6 benim de hoşuma gidiyor en hoşuma giden tarafı bataryasının çıkabiliyor olması bu sayede daha uzun ömürlü olur diye düşünüyorum da bunların bataryası diğer bosh ürünleri ile aynı mı?
Bir de süpürge ucundaki dönen fırçaya da üzerine her şey dolaşıyor. İlk aldığımda temizlemeye çalışıyordum ama 1 senedir falan umdurmda değil. Uğraşamam. Fırça yerine bence düz şekilde olanlar daha pratik olur.
Bir diğer eksisi, normal modda 25 dakika civarı, turbo modda ise 6-7 dakika kullanım süresi var. Bazı modellerde 50 dakika üzerinde çalışma süresi var. Ben artık tüm evi süpüremiyorum tek seferde.
Başka model hiç kullanmadığım için karşılaştıramıyorum.
Bosch aldığımız sıralarda Viomi A9 mu A11 mi ne vardı aynı fiyatta. Ekstra dönen uçlu kısa başlık, ekstra hortum falan vardı daha donanımlıydı. Bana kalsa onu alırdım. Babam Bosch almış gelmiş markadan dolayı. Ama Viomi yorumlarında bazı sıkıntılı ürünlerin iade alınmadığı ve tamirini yapılmadığı gibi yorumlar da var.