Bütçe
10.000 TL
Alüminyum kadro, tourney setli, v frenli herhangi bir şehir bisikleti alabilirsiniz. Hidrolik diske gerek yok boşuna fazladan 2 kilo katıyor bisiklete uzun mesafede çok yorucu oluyor fazladan o ağırlığı taşımak.

Hocam bu dedikleriniz benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bunlar bisiklete sonradan eklenebilen parçalar mı yoksa baştan mı almak gerekiyor?

Hocam bu dedikleriniz benim için hiçbir anlam ifade etmiyor. Bunlar bisiklete sonradan eklenebilen parçalar mı yoksa baştan mı almak gerekiyor?
Kadro dediğim bisikletin gövdesi alüminyum olsun ki fazla ağır olmasın 10-12 kilogram civarı olur genelde alüminyum kadro bisikletler. Shimano Tourney dediğim ise bisiklet ile halihazırda gelen vites ve fren seti diyebiliriz kısaca.

Bu tarz başlangıç seviyesi dağ bisikletleri tamamen dış görünüşü güzel diye satıyor. Ön maşası gereksiz sizin enerjinizi sömürüyor, hidrolik diskler fazladan ağırlık, Tekerlek çapı geniş sürtünme fazla yani kısacası sürücüye gereksiz çok fazla yük bindiriyor. Yol bisikleti de maalesef yollarımız bozuk olduğundan zora sokabiliyor o yüzden normal bir kullanıcı için en mantıklısı şehir bisikleti. Ya da gravel bisikletler de çok güzel ama onların fiyat aralığı bayağı yüksek.

Bu tarz başlangıç seviyesi dağ bisikletleri tamamen dış görünüşü güzel diye satıyor. Ön maşası gereksiz sizin enerjinizi sömürüyor, hidrolik diskler fazladan ağırlık, Tekerlek çapı geniş sürtünme fazla yani kısacası sürücüye gereksiz çok fazla yük bindiriyor. Yol bisikleti de maalesef yollarımız bozuk olduğundan zora sokabiliyor o yüzden normal bir kullanıcı için en mantıklısı şehir bisikleti. Ya da gravel bisikletler de çok güzel ama onların fiyat aralığı bayağı yüksek.
Teşekkürler cevabınız için benim dükkan ve ev üzeri otoban oluyor ve asfalt olduğu için sorun yaratmadı park yeri de var.
Frenleri cok seviyorum ama :)