Bütçe
10.000 TL

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Abime tablet bakıyoruz. Amacı dizi/film izlemek ve 3-4 sene sorunsuz kullanmak. Bu fiyata 2-3 model buldum, aşağıya atacağım. Ekranı, işlemcisi ve hoparlörleri iyi olmalı; kullanım amacına göre kamera vs. önemli değil. Şimdiden teşekkürler.

Aralarından Pad 2 hoşuma gitti; siz ne düşünüyorsunuz?

Abime tablet bakıyoruz. Amacı dizi/film izlemek ve 3-4 sene sorunsuz kullanmak. Bu fiyata 2-3 model buldum, aşağıya atacağım. Ekranı, işlemcisi ve hoparlörleri iyi olmalı; kullanım amacına göre kamera vs. önemli değil. Şimdiden teşekkürler.

Aralarından pad 2 hoşuma gitti; siz ne düşünüyorsunuz?

Biraz daha çıkın MatePad alın. Hepsinden kat ve kat daha iyi.

Aralarından Pad 2 hoşuma gitti; siz ne düşünüyorsunuz
Honor X9A iyi. 4 tane hoparlörü var. Özellik olarak zaten diğerlerinden üstün. Malzeme kaliteside daha iyi. MatePad de bakılabilir.

Bak normalde önermezdim ama bu fiyata daha iyisi yok gerçekten, SoC'in Single ve multi Core performansları da fiyatına göre gayet iyi :).

Alınır...

7 gen 1 seviyesinde, ekran çok iyi kalem desteği var, hoparlör çok iyi malzeme çok iyi daha ne olsun :D

Teşekkürler hocam. Bir de Honor Pad'lerin iyi olduğunu duydum, sizin bir bilginiz var mı?

Onlar daha pahalı. MatePad'le aynı fiyatta olanların içindeki çip çöp.

Huawei kullanmadığım için bilmiyorum, Google vs. var mı? Olmasa bir engel olur mu?

Google yok ama çok kolayca aşarsınız. Bende kullanıyorum.