Bütçe
10000

eonder87

Başarılı
PHILIPS EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası

Bu Philips makineyi buldum ancak ne kadar iyidir. Özellik eklendikçe 20.000 liraya kadar çıkabilen modelleri mevcut.

Maksimum bütçem 10 bin lira civarı. Kahveyi yapmayla uğraşmak istemiyorum artık çekirdeğimi koyayım kahvemi alıp içeyim istiyorum.

Daha iyi bir önerisi olan var mıdır? Ya da bu ürünü kullanan?

Son düzenleyen: Moderatör:
PHILIPS EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası

Bu Philips makineyi buldum ancak ne kadar iyidir. Özellik eklendikçe 20.000 liraya kadar çıkabilen modelleri mevcut.

Maksimum bütçem 10 bin lira civarı. Kahveyi yapmayla uğraşmak istemiyorum artık çekirdeğimi koyayım kahvemi alıp içeyim istiyorum.

Daha iyi bir önerisi olan var mıdır? Ya da bu ürünü kullanan?
PHILIPS EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinesi Özellikleri:

• Tam otomatik: Tek tuşla kullanım ile kolayca kahve yapabilirsiniz.
  • Kahve çekirdeği haznesi: Taze çekirdek kullanarak kahve yapmayı sağlar.
  • Süt köpürtme sistemi: Latte ve cappuccino gibi süt bazlı içecekler yapma imkanı.
  • Temizleme ve bakım: Otomatik temizlik özelliği ile kolay bakım.
  • Ayarlanabilir öğütme: Farklı kahve tadımları için öğütme ayarlarını değiştirebilirsiniz.
  • Kompakt tasarım: Mutfakta yer kaplamaz.

Değerlendirme:

• Genel olarak kullanıcı yorumları oldukça olumlu ve makinenin kullanım kolaylığı vurgulanmakta.
  • Kahve kalitesi ve çeşitli içecek seçenekleri iyi.
  • 10.000 TL bütçeniz için fiyat-performans açısından makul bir seçenek.

Alternatif Öneriler:

1. De'Longhi ECAM 22.110.B:
- Fiyat: Genelde 7.000 - 9.000 TL arası.
- Özellikler: Kolay kullanımlı, düşük enerji tüketimi, az bakım gereksinimi.

2. Melitta Caffeo Solo:
- Fiyat: 8.000 - 10.000 TL.
- Özellikler: Kompakt yapısı, hızlı ısınma süresi, özelleştirilebilir kahve yapısı.

Sonuç: PHILIPS EP2220/10, iyi bir tercih olabilir ama alternatifi değerlendirmekte fayda var. İhtiyaçlarınıza en uygun olanı seçmek için bu alternatifleri de göz önünde bulundurabilirsin.