6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneği var. CMF'den biraz daha iyi bazı noktalarda. Ama çipten uzak dururdum.
Ben olsam GM 26 Pro'ya göz atardım. Bu bütçelerde LPDDR5X + UFS 3.1 bulamazsın.
Bütçeyi hiç yükseltemem derseniz Galaxy A07 5G.
Tecno spark 30 Pro da var. Kağıt üstünde donanımı iyi. Yine de pek önermiyorum, transsion markası olduğu için.
Biraz yükseltebilirim derseniz CMF Phone 1 ve A26 kesinlikle.
Herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum A26 ila CMF çok mantıklı şu an. Ve son olarak da GM26 Pro geldi fiyatı oda iyi aslında.
26 Pro'da stereo hoparlör avantajı da var. Ama kamera ve çip konusunda Phone 1 daha iyi. Panel konusunda da.6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneği var. CMF'den biraz daha iyi bazı noktalarda. Ama çipten uzak dururdum.
Ben olsam GM 26 Pro'ya göz atardım. Bu bütçelerde LPDDR5X + UFS 3.1 bulamazsın.
26 Pro'da stereo hoparlör avantajı da var. Ama kamera ve çip konusunda Phone 1 daha iyi. Panel konusunda da.
Yazılımdan dolayı CMF öneririm ben. Galaxy A26'yı ise alternatif cihaz olarak öneririm.
GM 26 Pro hakkinda bilgim yok fakat A26 ve CMF Phone ikilisinden CMF Phone cok daha mantikli. Saf Android arayuzu daima daha iyidir.
Bilmiyordum hocam, alinabilir o zaman baktim cihaza bayagi tatli duruyor. Android One zamani gelenekleri devam ediyor demek ki.