Bütçe
10.000 TL

xenk2626

Çalışkan
Selam,

Boyum 1.85, kilom 110.

10.000 TL bütçem var. İlk başta Hawk Future düşündüm ancak hem bütçemi aşması hem de taksitli alacak olmamdan kaynaklı fikrimi değiştirdim. Araştırırken Titanseat Throne'a rastladım, cidden kağıt üstünde efsane bir koltuk ancak 2 inceleme videosu var (biri sponsorlu), toplasan 15-20 yorumu var ürünün.

Amazon'da 6 taksit 10.000 TL. Ürün hakkında bilgisi olan veya kullanan var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım dün geldi kurdum throne siyah kumaş olanını aldım eski koltuğum xDrive fırtınaydı ki fırtına heybetli bir koltuk ona kıyaslarsak neredeyse boyut olarak aynı çok az fark var oturma kısmı biraz daha küçük gibi geldi fakat 187 boy 110 kiloyum bende otururken bir rahatsızlık hissetmedim hatta bağdaş kurarak oturuyorum koltukta rahatım.
Malzeme kalitesi olarak da güzel beğendim.WhatsApp destek hattındanda gece 12 olsa bile dönüş yapıyorlar koşulsuzda iade hakkı var istersen al dene kur kullan beğenezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun zaten.

Ben aldım dün geldi kurdum throne siyah kumaş olanını aldım eski koltuğum xDrive fırtınaydı ki fırtına heybetli bir koltuk ona kıyaslarsak neredeyse boyut olarak aynı çok az fark var oturma kısmı biraz daha küçük gibi geldi fakat 187 boy 110 kiloyum bende otururken bir rahatsızlık hissetmedim hatta bağdaş kurarak oturuyorum koltukta rahatım.
Malzeme kalitesi olarak da güzel beğendim. WhatsApp destek hattındanda gece 12 olsa bile dönüş yapıyorlar koşulsuzda iade hakkı var istersen al dene kur kullan beğenezsen 14 gün içinde iade edebiliyorsun zaten.

Teşekkürler.