S9 Fe tokatlar iPad'i.Şimdi hocalarım ne iPad almayı da düşünüyordum ozaman iPad 9 almak mantıksız mı
Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Hayır asla değil. Alabilirsiniz. Zaten en iyi tabletleri iPad yapıyor, üzmez. Ama kalemi pahalı gelebilir.Şimdi hocalarım ne iPad almayı da düşünüyordum ozaman iPad 9 almak mantıksız mı
mortal345
Uzman
Tamam hocam ben bi dediğiniz ürune bakayım ve peki sizce nasil almak mantıklı mağazadan mi yada bir İnternet sitesinden mi sipariş etmek?
Silverback Gorilla
Üstün
Tamam hocam ben bir dediğiniz ürune bakayım ve peki sizce nasıl almak mantıklı mağazadan mi ya da bir internet sitesinden mi sipariş etmek?
Mağazadan bence. Arada bir yürüyüş yapmış olursun. Ne kadar alakalı bilmem.
Sabırsızsanız mağazadan alın. Heyecan istiyorsanız sipariş verin.
İnternette daha ucuz oluyor genelde. İnternetten alırdım ben.Tamam hocam ben bi dediğiniz ürune bakayım ve peki sizce nasil almak mantıklı mağazadan mi yada bir İnternet sitesinden mi sipariş etmek?
Albus Dumbledore
Yetkin
Tamam hocam ben bi dediğiniz ürune bakayım ve peki sizce nasil almak mantıklı mağazadan mi yada bir İnternet sitesinden mi sipariş etmek?
Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Galaxy Tab S9 FE SM-X510 128 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 10.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Beyazıt
Üstün
En mantıklı seçenek Tab S9 FE. Üniversitede bile rahatlıkla kullanabilirsiniz uzun ömürlü F/P cihazı.
Şimdiden hayırlı olsun.Tamam hocalarım ben de zaten Tab S9 FE'ye karar verdim ama 64 GB hafızalı olanı değil varsa 128 GB ya da 256 GB hafızalı olanı alacağım.