10.000TL ve altı telefon önerisi

Bütçe
10000

dolarlaVSatmak

Çalışkan
Arkadaşlar uzun zamandır 2.el telefon kullanmış biriyim. Hep bozuluyor kırılıyor. Artık sıfır bir telefon almak istiyorum. Amacım oyun veya kamera için değil. Telefon kasmasın yeterli. Zaten sadece WhatsApp TikTok YouTube Instagram falan kullanıyorum. Oyun olarak sadece rok oynuyorum. Ama güzel bir şeyde olsun istiyorum. Karşıma birçok telefon çıktı. YouTube'dan de baktım. Realme C63 Oppo A3 General Mobile era 50 gibi bazı telefonlar çıkıyor. Zaten garanti bitene kadar kullanırım. Daha sonra ROM root gibi işlere girebilirim. Düz Redmi modellerden bahsetmiyorum bile onlar çok kötü arkadaşım Redmi 12 kullanıyor. Vallahi telefon çöp. 10000TL maksimum bütçem.

Abimin arkadaşı yeni General Mobile era50 aldı. Oda benim gibi sadece sosyal medyada ama telefon güzel geldi. Anlayacağınız bayağı kararsızım. 2.el alsaydım mi 10t Pro Redmi Note 10 Pro gibi birçok başka seçeneğim olurdu ama artık bıktım.

A16 bakın hocam.

8GB olan versiyonundan.

İkinci el kat ve kat daha iyi olur ama siz bilirsiniz.

Son düzenleme:

General Mobile almayın. Abinizin arkadaşı hata yapmış. 10k ya mis gibi 8 256 A16 alın.

General Mobile almayın. Abinizin arkadaşı hata yapmış. 10k ya mis gibi 8 256 A16 alın.

Yani hocam bilmiyorum. Samsung marka birçok telefon kullandım. Arayüz olarak bana kötü geliyor. Ve Samsung telefonların tasarımı hep aynı birbirnin kopyası gibi. Özellikle Samsung A11 yüzünden komple Samsung'a serisinden soğudum. İşlemcisi g99. ve nedense 4-6 GB RAM versiyonları daha ucuz. Bu işlemciyi kullanan telefonlara baktığım zaman techno pova 4 Casper VIA 30 ve X30 Omix X7 gibi telefonlar var. Telefonlar nedense gereksiz pahalı. Xiaomi alsam 2 aya donmaya başlıyor. iPhone 7 kullanmıştım seneler önce ama iphonlarda gereksiz pahalı. Yani ne yapsam bilmiyorum. Bütçede aslında Max 10k gibi ama gennel olarak bakarsak bütçem 6-7-8k gibi bir şey.

Biraz bütçe artırabilirseniz Nothing phone 1.

12K ya nothing 1 alabilirsin. Tecno Casper Omix almayın. Dandik markalar. 2.elde sağlam bulabilirseniz alacağınız modeller var. Samsung tarafında One UI6 ve One UI 7 arayüzleri iyi.

A16 dışı bunu da düşünebilirsin

Son düzenleme:

Hocam biliyorum Tecno önermiyorsunuz. Benim bütçem için aslında 10k bile çok fazla. Daha çok fiyat aralığım 6-7-8k gibi bir şey. Karşıma Tecno pova 4 çıkıp duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…