dolarlaVSatmak
Çalışkan
Arkadaşlar uzun zamandır 2.el telefon kullanmış biriyim. Hep bozuluyor kırılıyor. Artık sıfır bir telefon almak istiyorum. Amacım oyun veya kamera için değil. Telefon kasmasın yeterli. Zaten sadece WhatsApp TikTok YouTube Instagram falan kullanıyorum. Oyun olarak sadece rok oynuyorum. Ama güzel bir şeyde olsun istiyorum. Karşıma birçok telefon çıktı. YouTube'dan de baktım. Realme C63 Oppo A3 General Mobile era 50 gibi bazı telefonlar çıkıyor. Zaten garanti bitene kadar kullanırım. Daha sonra ROM root gibi işlere girebilirim. Düz Redmi modellerden bahsetmiyorum bile onlar çok kötü arkadaşım Redmi 12 kullanıyor. Vallahi telefon çöp. 10000TL maksimum bütçem.
Abimin arkadaşı yeni General Mobile era50 aldı. Oda benim gibi sadece sosyal medyada ama telefon güzel geldi. Anlayacağınız bayağı kararsızım. 2.el alsaydım mi 10t Pro Redmi Note 10 Pro gibi birçok başka seçeneğim olurdu ama artık bıktım.
Abimin arkadaşı yeni General Mobile era50 aldı. Oda benim gibi sadece sosyal medyada ama telefon güzel geldi. Anlayacağınız bayağı kararsızım. 2.el alsaydım mi 10t Pro Redmi Note 10 Pro gibi birçok başka seçeneğim olurdu ama artık bıktım.