Son saniye penaltısını verseydi Galatasaray 4 gol atmış olacaktı. Tahminimi yedin Halil Umut Meler. 🥲

Hocam ikinci penaltıya yetişemedim ama X'de izlediğim kadarıyla net ittiriyor rakibi. Faul verilir, ceza sahasının içinde olduğu için penaltı bence. Ilk penaltı da bence penaltı. O dediğin pozisyona da yetişemedim bir şey diyemeyeceğim. Bildiğim tek şey Bodrum deplasmanına Davinson'suz gideceğiz.

Fenerbahçe'nin ilk 11'e bakın, Allah'ım...

Defanstaki eleman dışında değisik birisini göremedim ben.

Hocam ikinci penaltıya yetişemedim ama X'de izlediğim kadarıyla net ittiriyor rakibi. Faul verilir, ceza sahasının içinde olduğu için penaltı bence. Ilk penaltı da bence penaltı. O dediğin pozisyona da yetişemedim bir şey diyemeyeceğim. Bildiğim tek şey Bodrum deplasmanına Davinson'suz gideceğiz.

Defanstaki eleman dışında değisik birisini göremedim ben.
Torreira’nın faul yaptığı pozisyon penaltıydı, vermedi. Sanchez’in faul yaptığını söylediği pozisyon kesinlikle faul değildi, penaltı verdi yalandan. Nelsson’un pozisyonu penaltıydı. 2 yanlış karar verdi ama toplamda olması gerektiği sayıda penaltı verdi Samsunspor’a. Son saniyede ise maçın son düdüğünü çalmadan önce Galatasaray’ın penaltı kazanması gerekiyordu, Samsunsporlu oyuncu elle oynamıştı ama direkt maçı bitirdi, orada da yanlış karar verdi.

Özetle; Halil Umut Meler al gülüm ver gülüm yaparak maçı tamamladı. Çok yanlış yönetti.